Overnatting og ferieleiligheter Alghero

Lei en ferieleilighet eller feriehus i Alghero og opplev den sjarmerende perlen blant de italienske byene. Alghero tilbyr både marina, vakre strender og en koselig gamleby. I byen kan du vandre gatelangs blant fortauskafeer, isbarer og restauranter. Like utenfor kan du slappe av på en strand, for eksempel er Lido-stranden en barnevennlig og flott sandstrand! Her er det langgrunt og de langstrakte strandpromenadene frister til en løpetur eller en romantisk spasertur.

Alghero

Populære feriehus i Alghero

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Alghero

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Alghero

Loading...

Lei din egen leilighet i Alghero

Når du leier din egen ferieleilighet i Alghero får du et privat og hjemmekoselig bosted mens du er på ferie. Flere av leilighetene har felles bassengområde og noen av feriehusene har eget privat svømmebasseng. Unn deg litt ekstra luksus når du er på ferie og spe på feriebudsjettet ved å lage noen middager hjemme i leiligheten. I Italia er nok av deilige råvarer og herlige smaker å lage mat med! Nyt lange og varme sommerkvelder på din egen terrasse med noe godt i glasset.

Overnatting i Alghero

Uansett om du skal overnatte i Alghero i noen dager eller en uke, sammen med hele familien eller bare sammen med kjæresten, finner du en ferieleilighet eller et feriehus som passer deg. Lei en privat leilighet og opplev byen som de lokale. Selv om det er mange utleieaktører rundt om er det viktig å leie ferieleilighet i Alghero av en seriøs aktør. Vi i NOVASOL har over 50 års erfaring med utleie i hele Europa og vi har servicekontorer som hjelper deg både før og under oppholdet ditt. Det er viktig for oss at oppholdet ditt blir bekymringsfritt og avslappende.

Inspirerende ferie og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.