Feriehus i Flandern

Ferienwohnung Flandern - Belgien

Feriehus i Flandern

Regionen Flandern er kjent for sin livlige atmosfære og inntrykksfulle historie. Flandern består også av mye grønn natur med forbløffende landskapsformer, kunst og kultur som ikke kan sammenlignes med noen annet og ikke minst sine sjarmerende og blomstrende byer. Dessuten finnes det små idylliske plasser i Flandern som er litt bortgjemt og her finnes også utallige muligheter til å koble av fra alt stress og mas i hverdagen på din ferie i Belgia.

Flandern består av fem ulike provinser du kan besøke. Dra på ferie til Øst-Flandern, Antwerpen, Vest-Flandern, Limburg eller Flämisch-Brabant. Storbyer som Brüssel, Gent, Brügge og Antwerpen kan alle tilby vakre kirker og katedraler og forskjellige kulturelle severdigheter og attraksjoner.

Populære feriehus i Flandern

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Flandern

Loading...

Feriehus med basseng i Flandern

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Flandern

Loading...

Kysten, smakfull mat og fine gåturer

Flandern har en kyststrekning som går fra Knokke til De Panne. Langs kysten kan du nyte alt det kystområdet har å by på.

Besøk en av de mange restaurantene og nyt deres spesialiteter. Råvarene blir tilberedet ferskt hver dag og er av topp kvalitet. Kystområdet passer også ypperlig for sykkelentusiaster eller hva med en lang spasertur i den friske luften? Både sykkel- og vandrerutene førere deg gjennom helt unike naturområder. Skulle du ombestemme deg underveis kan du ta toget som går langs kysten tilbake til bestemmelsesstedet.

Det er omtrent 13 forskjellige småsteder som for eksempel Oostende og Nieuwpoort langs kysten til Flandern. Det er nesten uendelig mange muligheter til aktiviteter til vanns hvis du skulle ønske det. Alle de små plassene har en hyggelig småhavn og koselig strandpromenade. Sandstrendene er godt fordelt over hele kystområdet. I sommer kan det dog være ganske fullt av både innfødte og turister. Området er absolutt også verdt et besøk på våren eller om høsten.

Sykling i Flandern

Det befinner seg flere 100 sykkelstier i fantastiske Flandern, og dette er da enda godt da kollektivtilbudet ikke er særlig bra. Man kan derfor kalle regionen for en ekte sykkelregion. Tour of Flanders er et sykkelarrangement i Flanders, og bare de beste og mest erfarne sjåførene kan være blant vinnerne. Rundt 270 kilometer fra Brugge til Meerbeke, fører den beryktede løypen.

Men dette arragementet krever litt trening, og vil du heller ha en rolig sykkeltur kan du benytte deg av de mange sykkelstier som finnes i regionen. På veien sykler du forbi flere restauranter og andre opplevelser, så ta deg en matpause underveis, og spis for eksempel Belgias nasjonalrett ; blåskjell og pommes frites!

Opplevelser i Flandern

Aktiviteter som sykling, fotturer, ridning, seiling, surfing, fiske og terrengsykling er mulig her som mange andre steder i verden. I tillegg til en rekke aktiviteter har Flandern mange severdigheter som gir uttrykk for historiske begivenheter. Besøk for eksempel St. Peter på Petersplassen i Ghent eller ta turen til det nasjonale maritime museet i Antwerpen.

Du finner også en gammel militær struktur fra Napoleons tid, dersom det skal være av interesse. Eller besøk den kjente Atomium i Brüssel, det største monumentet i Belgia som ble laget i forbindelse med verdensutstillingen i 1958.

For de små finnes det også fornøyelsesparker man kan ta turen til. For eksempel Zoo Antwerpen, her finner du mange flotte dyr, alt fra giraffer til løver og leoparder. Eller besøk Aquatopia i Antwerpen dersom du vil lære mer alt om marine og ferskvannslivet. I Brugge kan du besøke Boudewijn Seapark og i Kasterlee kan du besøke en fornøyelsespark kalt Bobbejaanland.

Et paradis for vannsport

Omtrent 13 kystlandsbyer befinner seg på kysten i Flandern, inkludert kjente steder som Oostende og Nieuwpoort. Mulighetene for vannsport er nesten ubegrenset, og alle kystbyene har koselige havner og strandpromenader.

I sommermånedene er strendene godt besøkt, og de inviterer deg til å fly drager, volleyball og andre vannsportsaktiviteter. Bestill en NOVASOL feriebolig i Belgia og tilbring en uforglemmelig ferie med venner og familie.