Feriehus i Limburg

Lei et feriehus i Limburg og opplev vakre Belgia. I Flanden ligger den naturskjønne regionen Limburg. Her kan du feriere i vakker natur, sjarmerende byer, spennende kultur og historie. Limburg er kjent for sin gjestfrihet, sine vakre sykkel - og vandreruter og nasjonalparken Hoge Kempen, som er den første nasjonalparken i Flandern. Her finnes det aktiviteter for alle! NOVASOL har flere feriehus i Belgia, for deg som vil besøke regionen. 

I belgiske Limburg finnes det flere hyggelige byer. Provinsens hovedstad heter Hasselt, og er absolutt verdt et besøk. Vandre rundt i gatene, test belgisk mat og øl, og ta del i byens fartsfylte uteliv. For deg som reiser med familien, kan byen tilby flere lekeplasser, både innen - og utendørs. Plopsa Indoor er et eldorado for barn i alle aldre. I Hasselt finner du også det interessante Fashion Museum. Leier du et feriehus i Limburg kan du utforske denne spennende byen.

Semester med familjen i belgiska Limburg

Populære feriehus i Limburg

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Limburg

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Limburg

Loading...

Naturopplevelser

Hoge Kempen er en nasjonalpark i den østre delen av provinsen. Her kan du benytte deg av de mange vandrerutene, og tilbringe dagen i vakre omgivelser. NOVASOL har flere feriehus som passer deg som søker en vandreferie i Belgia. i Lommel, en by med landlig beliggenhet i nord, finner du Sahara. Som navnet antyder, består området hovedsakelig av sand. I regionen Haspengouw, i sør, kan du beundre store gårder med frukttrær, og store slott. Limburg er også kjent for de mange gruvene. Du kan utforske disse i C-Mine Expedition i Genk eller Gruvemuseet i Beringen. 

Vi kan tilby feriehus i Europa for hele familien. Belgia er et fantastisk land med mange valgmuligheter. Limburg er virkelig verdt et besøk, og her er du garantert en ferie fylt med minnerike opplevelser.