Feriehus i Hainaut

Bestill feriehus i Hainaut - en variert region med vakker natur, kuperte områder, praktfulle skoger og med naturreservatet Basse-Nimelette. Bestill din feriebolig nær Mons for å oppleve hovedstaden i Hainaut. Her kan du spasere rundt på torget med det vakre rådhuset, og det vil føles som du har reist tilbake gjennom tidene. Besøk klokketårnet og Saint Waltrude, en kirke hvis konstruksjon aldri ble fullført. Nær Mons kan du også finne slottet Beloeil som er et storslått kunstverk med en vakker hage.

Ferienhaus Hainaut - Belgien

Attraksjoner i Hainaut

Dersom du skal leie feriehus i Belgia og velger destinasjonen Hainaut, kan du også besøke Enghien-området hvor du finner vakre parker og sjarmerende hager. Skulle det bli dårlig vær kan du ta med barna til Dinoland, en innendørs lekeplass i landsbyen Gozée. I La Louvière finner du badelandet Point d'Eau hvor det venter bølgebasseng, vannsklier, boblebad, badstue og mye mer. Her blir det garantert morsomme ferieopplevelser for store og små.

I Hainaut kan du oppleve en rekke spennende byer og landsbyer, inkludert Charleroi, Mons, La Louvière og Tournai. Sistnevnte er Belgias nest eldste by og kan blant annet vise til historiske kirker, et koselig torg og vakkert rådhus i byparken. I den gamle byen Thuin kan du besøke de hengende hagene. Andre fine destinasjoner du kan besøke i denne regionen på din ferie i Belgia er Ath som er kjent for tårnet i Burbant og Chimnay som er berømt for sitt nydelige øl.

I Hainaut finner du mange spennende byer og landsbyer. Fra ditt feriehus er det enkelt å besøke Carleroi, Mons, La Louvière og Tournai. Denne siste byen er Belgias nest eldste by. Her kan du oppdage historiske kirker, det koselige torget og den vakre rådhuset i byparken. Fra feriehuset kan du besøke Thuin. I denne gamle byen kan du besøke de hengende hagene. Andre fine destinasjoner å besøke under ditt opphold i et feriehus er Ath, kjent på grunn av tårnet Burbant og Chimay, berømt på grunn av sin deilige Trappist-øl.

Hainaut-regionen grenser mot Frankrike, så på en ferie her kan du også planlegge en dagstur over grensen og oppleve Frankrike på ferien. Dra for eksempel til den sjarmerende byen Lille og fyll opp feriedagene med franske delikatesser og mote, eller besøk den store naturparken Scarpe-Escaut for å oppleve nydelige naturomgivelser.