Feriehus i Vallonsk Brabant

Vallonsk Brabant er den minste regionen i Belgia. I landsbyen Ottignies kan du vandre gjennom Bois des Rêves, en nydelig skog med flere stier og massevis av bademuligheter. Drar du til Vallonsk Brabant på din ferie i Belgia kan du også oppdage Hesbaye, et nydelig område i vestlige deler av regionen, hvor du kan besøke slottene Hélécine og La Ramée Abbey.

Ferienhäuser Wallonien

Steder og attraksjoner i Vallonsk Brabant

Wavre er hovedbyen i Vallonsk Brabant og må besøkes dersom du er i regionen. Dette er en liten og hyggelig by med koselige butikker og barer. Her kan du blant annet besøke St. Johannes Døperens kirke og det gamle rådhuset som ligger i Karmelittenes kirke.

Av attraksjoner kan vi anbefale et besøk til Walibi, som er en av Belgias største og mest populære fornøyelsesparker. Her finner du berg-og-dalbaner og morsomme aktiviteter for gjester i alle aldre. Er du på utkikk etter aktivitet i naturen kan du besøke opplevelsesparken i Wavre. Skulle det være overskyet eller dårlig vær har vi enda et familievennlig tips for deg. Besøk Aqualibi – et overbygd badeland med bølgebasseng, vannsklier og mye mer.

På ferie i Vallonsk Brabant vil du også kunne besøke mange vakre byer, landsbyer, slott og klostre. Vi anbefaler et besøk til Mélin, en av de vakreste landsbyene i Vallonia. Det imponerende Villers klosteret er et fantastisk syn, omgitt av nydelige grøntarealer. Dykk inn i Waterloo-historien fra løvestatuen hvor du får en panoramautsikt over slagmarken i Waterloo.