Feriehus og ferieleilighet i Brussel

Ferien går til Brussel

Feriehus og ferieleilighet i Brussel

Drar du på ferie til Brussel kommer du til en livlig by med en rik historie. Ifølge en legende er byen blitt reddet av en ung og liten mann som slukket en brann. Bronsestatuen av Manneken Pis er blant de mest kjente og viktige severdighetene i Brussel. Leier du en feriebolig nær Brussel kan du oppleve denne og mange andre interessante attraksjoner. NOVASOL har feriehus og ferieleiligheter i Brussel som danner de perfekte rammene for ferien i Belgias hovedstad.

Attraksjoner i Brussel

Dersom du leier et feriehus i Belgia og tar turen til hovedstaden kan du oppleve utallige spennende attraksjoner og severdigheter. Fra den fantastiske St. Michael og St. Gudula katedralen kan du spasere gjennom imponerende Galeries Royales Saint-Hubert med sine eksklusive butikker og sjokoladeforretninger på vei mot det travle torget Grasmarkt. Her er du nærme Grand-Place som er det sentrale markedet i Brussel, hvor du kan nyte synet av rådhuset og flere andre imponerende byggverk. Når du forlater Granc-Place og passerer rådhuset på din høyre side vil du se den berømte statuen av Manneken Pis. I den gamle og berømte gaten Rue des Bouchers kan du finne en fin restaurant før du begir deg ut på storbyens natteliv. Spesielt er barene rundt Børsen i Brussel livlige.

Når du leier en feriebolig nær Brussel kan du se frem til en opplevelsesrik ferie. Spaser gjennom den nydelige parken Parc de Bruxelles og se det kongelige slottet i Brussel før du vandrer videre mot det kongelige torg retning det berømte Mont des Arts. Dersom du reiser litt utenfor sentrum av byen kan du besøke kjente Atomium som ble bygget for Verdensutstillingen i 1958. Fra den høyeste sfæren kan du nyte en fantastisk panoramautsikt over byen. Under ditt opphold i Belgias hovedstad kan du også besøke den botaniske hagen i Brussel og Koekelbergbasilikaen som er den femte største kirken i verden.

Feriehuse i Bruxelles

Familieferie i Brussel

Dersom du vil på ferie med hele familien er Brussel et godt valg. For barna finnes nemlig fornøyelsesparken Mini-Europa hvor du kan oppleve alle de største europeiske severdighetene på en og samme dag! Dersom det skulle bli dårlig vær på ferien kan dere ta turen innom Océade, et badeland under tak med vannsklier, bølgebasseng og andre morsomme opplevelser i vannet. Nær Mini-Europa og Océade finner du også Kinepolis, et stort kinokompleks med underholdning for hele familien

Ferie i Brussel