Feriehus på Bogø

Legg ferien til Bogø og nyt fredelige og naturskjønne omgivelser. Her kan du begi deg ut på avslappende og uforstyrrede gåturer på stranden i vakker kystnatur. På Bogø er du aldri langt unna spennende attraksjoner og aktivitetsmulighet. Du kan velge mellom et bredt utvalg av feriehus på Bogø, og dersom ikke finner det perfekte feriehuset her, kan du se våre feriehus på Møn, som ligger rett øst for Bogø.

Lei feriehus eller leilighet på Bogø

Populære feriehus i Bogø

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bogø

Loading...

Feriehus med basseng i Bogø

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bogø

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Leier du et sommerhus på Bogø, befinner du deg midt mellom Møn, Falster og Sjælland. Øya er forbundet med Farø og Møn med to demninger, og Sjælland og Falster via Farøbroene. Langs kysten er det gode fiskemuligheter. Nyt stillheten mens du prøver lykken i havet – kanskje får du kveldens middag på kroken? 

Tar du turen over til Falster eller Møn, finner du en rekke gode golfbaner. Besøker du Falster, må du ta turen innom Stubbekøbing, som er et gammelt handelssentrum, der det er mye liv og røre. Her finner du flere museer du kan besøke, eller bare vandre rundt i de hyggelige handlegatene. Fergen Ida seiler fra Bogø til Stubbekøping fra mai til september, og tar cirka 12 minutter. Hvor barna ønsker fart og spenning på ferien, kan du ta de med på utflukt til Krokodille Zoo i Eskilstrup, Guldborgsund Zoo & Botanisk Hage og BonBon-land, som ligger en 40 minutters kjøretur fra Bogø. Alle disse attraksjonene byr på fascinerende og nye opplevelser for hele familien.

Feriehus i vakre omgivelser

Med et feriehus på Bogø kan du bo på tett på vakker natur. Landskapet på Bogø er generelt preget av sletter, skogområder og kystnatur. På øya finnes to større skogområder, Vesterskov og Østerskov,  som i 1769 ble innbyggernes eiendom da de kjøpte Bogø fra den danske kronen. Vesterskov er en relativt nyplantet skog, mens i den eldre Østerskov er spor etter mennesker som dateres tilbake til bondesteinalderen. Her kan du blant annet se Hulehøj  ganggrav, eller jættestue som det heter på dansk. 

Velger du en ferie på Møn, kan du heller ikke gå glipp av Møns Klint, en av Danmarks flotteste naturfenomener. De hvite kalkklippene stiger bratt opp av havet og er et vakkert syn fra land og båt.

NOVASOL i Danmark

Vi kan tilby et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter over hele Danmark, og du vil garantert finne ferieboligen som passer dine feriebehov. Velg blant store feriehus med plass til flere familier, eller enkle ferieleiligheter med kort vei til stranden. Du kan enkelt bruke vår søkefunksjon neste gang du skal leie feriebolig i Europa, og filtrere deg frem til din neste drømmeferie.