Feriehus i Danmark med basseng

Våre feriehus i Danmark med basseng finner du over hele landet – både ved kysten og i innlandet. Sommerhusene står klare for badeglade feriegjester hele året rundt.

Se alle feriehus i Danmark med utendørs basseng

Se alle sommerhus i Danmark med innendørs basseng

Feriehus  i Danmark med basseng er svært populære blant våre gjester. Det er kanskje ikke så rart - her er det garantert plass til alle og bassenget står alltid til din disposisjon!

Barna setter pris på et feriehus med basseng

Feriehus i Danmark med basseng – barnas favoritt!

Leier du et feriehus i Danmark med innendørs svømmebasseng blir det alltid badeferie. Da spiller det ingen rolle hva værmeldingene sier - inne er det alltid varmt og badetemperaturen god. Skal du på ferie i Danmark utenfor sommersesongen frister det ikke alltid med bad i havet. Da er det ekstra godt med eget svømmebasseng. Normalt ligger temperaturene i innendørsbassengene på mellom 22 – 28 grader. 

Noen av feriehusene har til og med egen sklie, noe spesielt barna vil sette ekstra stor pris på. Det er jo nesten som et helt eget badeland! Flere av sommerhusene har også eget boblebad og badstue. Plutselig har du en egen SPA-avdeling du kan bruke akkurat når du vil. Bare fantasien setter grenser for hva familien kan finne på i og ved bassenget!

Feriebolig i Danmark med basseng

Her er noen tips til morsomme aktiviteter alle vil sette pris på:

1. Svømmekonkurranse

Er barna svømmedyktige er det morsomt å arrangere en liten svømmekonkurranse. Hvem kan svømme raskest? Bestem hvem som skal konkurrere og hvor mange lengder som skal svømmes.

2. Leker for hele familien

Hva med en runde "stiv heks"? Dette er en klassiker i svømmehallen, og en populær aktivitet blant barna. Dette avhenger selvfølgelig av ferdighetsnivået til de som skal være med.

3. Ta med strandlekene inn

Ta med strandleker hjemmefra eller kjøp i det lokale supermarkedet. Alt du trenger er en ball og to rackerter, og så er leken i gang.

Feriehus i Danmark med basseng

Kombiner badeferie med fornøyelsesparker

Danmark er en fantastisk feriedestinasjon for deg som reiser med barn. Aktivitetsutvalget er enormt, og du kan enkelt fylle alle feriedagene med attraksjoner og fornøyelsesparker hvis du vil. Har du et feriehus med svømmebasseng, kan du slenge deg på en flytemadrass etter en lang dag på beina. Det er kanskje heller ikke det samme behovet for å fylle timeplanen fullstendig når familien kan kose seg i bassenget med lek og moro. 

Legger du ferien til Jyllands familievennlige «nese», Djursland, kan hele familien glede seg. Her venter både myke sandstrender, én av Nordens mest populære fornøyelsesparker og mye, mye mer. Har du et feriehus som base, som i tillegg har sitt eget basseng, har du det perfekte utgangspunktet for opplevelser på Djursland. Tilbring tid i parker som Djurs Sommerland, Kattegatcentret og Ree Park Safari, før du trekker deg tilbake til ferieboligen og avkjølende bad. 

Feriehus med basseng på Djursland 

Familievennlige opplevelser venter også i Nordjylland. Her finner du populære destinasjoner som Løkken og Lønstrup, men også ferieområder som Klitmøller og Blokhus. Ved sistnevnte kan du også besøke én av Nord-Europas aller beste sandstrender. Ved Blokhus Strand kan du dessuten se de berømte hvite badehusene. 

Reiser du til Nordjylland med barn, kan du for eksempel ta turen til Fårup Sommerland eller Nordsøens Oceanarium. Leier du et feriehus i Nordjylland med basseng, kan hele familien kaste seg i vannet etter en lang dag med lek og moro. 

Feriehus med innendørs basseng i Nordjylland

Gi ferien i Danmark det lille ekstra

Det er få ting som er så deilig som å starte feriedagen med et forfriskende morgenbad, etterfulgt av en kopp kaffe ved vannkanten. Det beste med å leie feriehus med basseng, er jo at du har det helt for deg selv! Hos oss kan du leie feriehus med svømmebasseng i alle størrelser og fasonger. For noen holder det kanskje med et enkelt svømmebasseng, mens andre gjerne vil ha et luksuriøst evighetsbasseng med fantastisk utsikt. 

Gode grunner til å leie sommerhus med privat basseng:

  • Skal du på ferie med hele storfamilien, er et privat svømmebasseng en fasilitet alle vil ha glede av. I bassenget kan barn, foreldre og besteforeldre ha det gøy sammen!

  • I motsetning til svømmehaller og fornøyelsesparker, er badebassenget alltid åpent. Vil du svømme noen lengder tidlig på morgenen? Eller ta et avkjølende kveldsbad før du legger deg? Bassenget står alltid til din disposisjon. 

  • Reiser du med venner, eller flere familier sammen, er bassenget et fint samlingspunkt på dagtid. Så kan gruppen dele seg opp på ettermiddagen hvis ønskelig. Mange av ferieboligene har dessuten fine bassengområder med grill og utemøbler.

Tips til deg som skal leie feriehus med innendørs basseng

Når du leier et feriehus med basseng er det viktig å ta noen forhåndsregler: 

  • Hold dører og vinduer til bassengområdet lukket.

  • Legg termoteppet over bassenget når det ikke er i bruk.

  • Ikke slå av avfukteren – det vil føre til altfor høy luftfuktighet i bassengrommet.

  • Ha gulvvarmen på en konstant temperatur, og unngå opp- og nedjusteringer.