Feriehus i Pommern

Nordvest-Polen er et av landets mest attraktive ferieområder; og nettopp i denne regionen ligger Pommern, med sin lange kyst og sitt relativt flate landskap. Leier du feriehus i Pommern, kan du blant annet oppleve områdets mer enn 200 innsjøer, delvis forbundet med hverandre gjennom elver, som inviterer til de forskjelligste aktiviteter ute i naturen. Omgitt av moreneåser ligger de og hviler i sitt opprinnelige og femdeles bevarte landskap og egner seg fremragende til kanopadling, sportsfiske og segling.

Området inneholder for det meste ny og uoppdaget mark for turismen, noe som samtidig gjør det spesielt interessant for feriegjester som søker individuell avspenning. Her får man øye på de forskjelligste fuglearter som eksempelvis stork, trane og villgås, noe som gir ornitologer og alle naturvenner full valuta for pengene.

Navnet 'Pommern' har sin etymologiske rot i det slaviske ordet 'Pomorze' som betyr land ved havet. De pommerske forfedre nedstammer fra vest-slaverne som imidlertid ble underkastet og kristnet av de polske piastene i det 10. århundre.

Velger du denne delen av Polen som din neste feriedestinasjon, kan du også besøke havenbyene Szczecin og Kołobrzeg som utgjør en del av det pommerske landskapsbildet sammen med det Kasjubiske Sveits. Langs den over 500 km lange pommerske kystlinje ligger det tradisjonelle badesteder med fantastiske strender og tiltrekkende klipper. I byene finnes det fremdeles spor fra hansatiden.

Det Kasjubiske Sveits starter nordvest for byen Gdańsk og fengsler mang en sjel gjennom sin monotone natur: også her ble landskapet formet av moreneåser, hvoretter utallige innsjøer og dype skoger innbyr til avspenning. Lange alléer smyger seg forbi eldre gårder og maleriske landsbyer.

Overalt møter man gjestfrie og hjertelige mennesker som ser et stort potensial i turistnæringen og velvillig ønsker å presentere sitt land for de tilreisende. Bli kjent med dette vidunderlige sted på Jorden og la deg forhekse av den polske natur og sjarm. La feriehuset i Polen danne det ideelle utgangspunkt for din neste ferie.

Lei feriehus i Pommern, Polen

Populære feriehus i Pommern

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Pommern

Loading...

Feriehus med basseng i Pommern

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Pommern

Loading...