Feriehus ved den pommerske Østersjøkysten

Feriehus ved den pommerske Østersjøkysten

Feriehus ved den pommerske Østersjøkysten

Den polske Østersjøkysten strekker seg over en lengde på 500 km. Brede, finkornede strender, imponerende dynelandskap og romantiske klippekyster avløser hverandre gjensidig. Mikroklimaet er spesielt velgjørende og sørger for en varm vår, en solrik sommer og en mild vinter. Luften er klar og jodholdig, mens vannet er meget rent.

Denne del av Polen har ikke uten grunn utviklet seg til et av landets mest populære ferieområder. Ved mange badesteder har gamle tradisjoner fått sin gjenfødelse og stråler i sin gamle glans: det er blitt etablert hyggelige caféer, fornemme restauranter og et omfangsrikt fritidsprogram, som står til disposisjon for feriegjestene fra både Polen, Tyskland, Skandinavia og resten av Europa.

Langs kysten ligger tallrike pittoreske badesteder på rekke og rad: Lukecin, Pobierowo, Trzecacz, Rewal, Ustka og Kolobrzeg utgjør bare noen av dem.

Populære feriehus i Den pommerske Østersjøkysten

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Den pommerske Østersjøkysten

Loading...

Feriehus med basseng i Den pommerske Østersjøkysten

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Den pommerske Østersjøkysten

Loading...

Natur og severdigheter

Utenfor kysten ligger øyene som hver for seg må sies å være en ekte perle. Øyen Wolin tilbyr en 35 km lang sandstrand av beste merke og en skarp klippekyst. Her ligger det også en nasjonalpark som omfatter størstedelen av de grønne bøkeskogene som dekker bakkelandskapet, samt et moskusreservat. Til denne øyen hører også en del av byen Swinoujscie, mens den øvrige del av byen ligger på naboøyen Usedom.

Øst for Gdańsk går det en smal landtunge som skiller Østersjøen fra havbukten Zalev Wiśleny. Denne såkalte Mierzeja Wislana ligger delvis i Polen og delvis i Russland. På Østersjø-siden finner man vidunderlige sandstrender som innbyr til bading og soling. Fra den smale landstripen går det båtutflukter over havbukten til Elblag og Frombork. Hittil er det imidlertid enda ikke blitt arrangert turer over grensen.

Om man nå leter etter den rolige fiskerlandsbyen ved sjøen, det moderne badestedet eller den levende storbyen; her ved den polske Østersjøkysten finner alle sin plass. Feriehuset i Polen danner alltid det ideelle utgangspunkt for ferien din.