Feriehus i Limburg

Denne provinsen er kjent for sin gjestfrihet. Den ligger i en unik del av Nederland der landskapet er preget av høyland. Det gastronomiske tilbudet er stort. Etter et kveldsmåltid i Maastricht kan dere avslutte kvelden med kaffe og kake i Limburg.

Limburgia czeka na Was!

Populære feriehus i Limburg

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Limburg

Loading...

Feriehus med basseng i Limburg

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Limburg

Loading...

Maastricht

Vurderer dere å leie feriehus i Nederland? Da kan provinsen Limburg være noe for dere som ønsker en ferie full av opplevelser.Den vakre byen Maastricht er lokalisert like ved feriehusene i Limburg og er absolutt verdt et besøk. Her kan dere besøke hulene i St. Pietersberg og den vakre Basilika i St. Servatius. Nyt en velsmakende drink i livlige omgivelser i Vrijthof. I bryggeriet De Keyser kan man se hvordan de brygger øl. Et besøk i Maastricht er ikke fullendt uten at man har vært på en båtutflukt på Maas og passert de fire sluser.

Aktiviteter

I Limburg finnes det mange attraksjoner for store og små. I Valkenburg ligger fornøyelsesparken De Valkenier, og litt nordligere ligger temaparken Toverland i Sevenum. Er det rekreasjon og avslapping man søker, bør man besøke det termiske badet Thermae 2000. Her finner man spa- og saunatilbud. I området der Tyskland, Belgia og Nederland møtes, er det vakre vandrestier og en spennende labyrint.

Regionen

I Limburg er det mange parker å utfofrske. Meinweg er en nasjonalpark i det sentrale Limburg og kan vise til vakre vandrestier. Her er det også mulighet for en idyllisk hestevogntur. I det sentrale Limburg ligger også området Maasplassen hvor man kan leie NOVASOL feriehus. I Limburg ligger forholdene til rette for vannsport, og regionen har derfor blitt en meget populær turistdestinasjon. I det nordlige Limburg ligger De Grote Peel, et eventyraktig myrområde. Her ligger også byen Roermons som har en av de flotteste bysentrum i Nederland.