Feriehus i Gelderland

Provinsen Gelderland var, og er, førstevalget dersom du skal på ferie til Nederland. Ferie- og fritidsaktivitetene i denne regionen er primært preget av naturen, geografien, den verdifulle kulturarven og ikke minst den spennende historien. Utforsk alle disse skattene fra ditt feriehus i Galderland!

Geldria

Populære feriehus i Gelderland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Gelderland

Loading...

Feriehus med basseng i Gelderland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gelderland

Loading...

Arnhem

Den 2. verdenskrig har etterlatt tydelige spor i Arnheim. Slaget i Arnheim er en mørk side av historien. Museet gir et bredt innblikk i denne turbulente delen av historien. Men i Arnheim er det og en rekke muligheter for blant annet shopping, og Korenmarkt har mange tilbud til deg som blir sulten eller tørst i løpet av dagen. De mange museene i byen tilbyr et bredt spekter av kunst og kultur. Et av de mest anerkjente museene er Openlucht Museum, omringet av skog, og forteller om historien om Arnheim og omegn. Opplev vakre Arnheim med ditt eget feriehus som base.

Fornøyelsesparker

Denne regionen innbyr til aktiviteter og underholdning for hele familien. Burgers' Zoo, Delfinariet i Harderwijk og Alpenheul i Apeldoorn er av de mest populære fornøyelsesparkene i området. Burgers' Zoo er en unik kopi av den tropiske regnskogen, jungel, ørken og hav. Også Dronning Julianapark i Apeldoorn, Tivoli i Berg en Dal samt en rekke andre dyreparker og lekeparadis inviterer til dager fulle av moro for hele familien!

Regionen

Gelderland og Veluwe nevnes ofte sammen. Uendelige skogområder, myrer og sanddyner er typisk for dette området. Foruten de store byene Arnheim og Apeldoorn, er spesielt byene Culemburg og Zaltbommel som er omkranset av mur verdt et besøk! Tidlig på året er et besøk til fruktplatasjene i Bommelerwaard og Betuwe noe man må få med seg dersom man ferierer i dette området. De mange frukttrærne som er i full blomst, gjør en spaser- eller sykkeltur her uforglemmelig! Alt dette venter på å bli oppdaget når du leier ditt feriehus i Gelderland - en perfekt destinasjon for deg som ønsker en spennende ferie i Nederland!