Feriehus i Winterswijk

NOVASOL hytteutleie har hyggelige og velinnredede sommerhus i Winterswijk som bare venter på dere. Men skynd dere, for Winterswijk i Nederland er et populært sted.

Det koster ikke en formue å leie en herlig feriebolig. Hos NOVASOL har vi hytteutleie i Winterswijk hele året rundt til favorable priser.

Winterswijk er en historisk by med røtter som strekker seg helt tilbake til den tidlige middelalder. Frem til slutten av 1800-tallet var byen ganske isolert, men en ny vei brakte den inn i den moderne tid. I dag er byen mest kjent for sitt populære ferieområde og sin store tekstilindustri.

NOVASOL hytteutleie har noen av de mest attraktive ferieboligene i Winterswijk i Nederland. Her har mange av landets mest kresne feriegjester sin ferie, nettopp fordi byen har så mye å by på.

Store deler av befolkningen i Winterswijk emigrerte på slutten av 1800-tallet til Michigan i USA. Her kan man fremdeles finne mange etterkommere med tilknytning til sitt gamle land. Mange familier valgte også å bli i dette skjønne området og i dag kan man finne familier som kan trekke en linje helt tilbake til slektninger fra 1200-tallet.

NOVASOL er et anerkjent utleiefirma med hytter og ferieboliger i Gelderland. Gjennom årene har vi hjulpet tusenvis av tilfredse kunder med å få oppfylt deres ferieønsker. Vårt rykte gjør at kunder kommer igjen og igjen... og igjen!

Ferienhäuser in Winterswijk

Populære feriehus i Winterswijk

Loading...