Feriehus i Hulshorst

Hulshorst er en av de sjarmerende små byene Nederland er fullt av. NOVASOL hytteutleie har hyggelige ferieboliger som er som skapt til nordmenn som vil nyte livet i Hulshorst.

NOVASOL hytteutleie i Hulshorst i Nunspeet er ensbetydende med høy kvalitet og god service. Hos oss kan du leie ferieboliger av høy standard, og våre dyktige medarbeidere er alltid klar til å hjelpe deg med gode råd og veiledning.

Hulshorst i Nunspeet er et av nederlendernes foretrukne feriesteder i deres eget land. Området byr på mange sjøer som er innredet som aktivitetssentre for alle som er interessert i vannski, windsurfing og så videre.

NOVASOL hytteutleie har en rekke vidunderlige ferieboliger i dette område. Den vakre naturen gir livsglede og mot til nye opplevelser på de mange badestrendene. Selve Hulshorst har gode innkjøpsmuligheter samt flere anerkjente restauranter. Hvis dere overveier å dra på ferie i Gelderland er denne byen et godt alternativ til en uforglemmelig sommer.

De mange ferieboliger i Hulshorst betyr at byens folketetthet i sommermånedene øker adskillig, dette endrer imidlertid ikke at landsbyidyllen forblir intakt. Rundt omkring den sjarmerende lille byen finner man marker med kuer, de klassiske nederlandske drivhusene og ikke minst steder hvor man kan kjøpe de lokale landmennenes velsmakende produkter.

Alle hytter og ferieboliger som blir leid ut av NOVASOL har vært gjennom et grundig gjennomsyn. På denne måten sikrer vi at husene lever opp til våre høye standarder.

Ferienhäuser in Hulshorst

Populære feriehus i Hulshorst

Loading...