Feriehus i Noord-Holland

Holandia Północna

Feriehus i Noord-Holland

Nord-Holland er en enestående kombinasjon av natur og kultur. Ingen andre steder finner man så store, deilige og fredelige sandstrender som nord i Nederland. De fargerike blomstermarkene og de langstrakte sanddynene skaper et unikt bakgrunnsbilde. Bestill din ferie i Nord Nederland og utforsk denne vakre provinsen.

Populære feriehus i Noord-Holland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Noord-Holland

Loading...

Feriehus med basseng i Noord-Holland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Noord-Holland

Loading...

Haarlem

Hovedstaden i Nord-Holland er Haarlem. Her kan man, nesten hver eneste dag, besøke spennende markeder. Museet Adriaan, som ligger ved en vindmølle og kirken St. Bavo er også absolutt verdt et besøk. Den mest kjente byen i Nord-Holland er selvfølgelig Amsterdam. Denne historiske byen, med utallige severdigheter og museer som huser verker av store kunstnere som Rembrandt og Van Gogh, tiltrekker seg tusentalls av turister hvert eneste år.

Fornøyelsesparker

Vurderer du en familieferie til Nederland? I Nord-Holland ligger Europas største lekeplass som heter Linnaeushof og ligger i Bennebroek. Denne enestående lekeplass kan tilby en rekke spillmuligheter og attraksjoner. I Sprookjeswonderland som ligger i Enkhuizen, finnes en hel nisseby og flere fargerike blomsterhager. I st. Maartenszee ligger De Goudvis, en gigantisk inne- og utendørs lekeplass. Ved havnen, i byen Den Helder, ligger flere museer, blant annet det nasjonale Lifeboat museumet og Meeres museum.

Regionen

Velger du å feriere i et feriehus i Nord-Holland, også kjent som Kop van Noord-Holland, kan du ferdes mellom rolige landsbyer, strandpromenader, sanddyner og myrlandskap. Du kan ta fergen til Texel, en slående vakker vadehav øy. Besøk også naturreservatet Zwanenwater, et område med sanddyner og innsjæer, eng og skog. Kunstbyene Callantsoog og Julianadorp er også absolutt verdt et besøk.