Feriehus i Den Oever

Den Oever i Nederland er et av våre beste feriemål. Med NOVASOL hytteutleie kan dere også oppleve den hyggelige gamle byen Den Oever og de omkringliggende områdene.

Det koster ikke en formue å leie en herlig feriebolig. Hos NOVASOL har vi hytteutleie i Den Oever hele året rundt til favorable priser.

Den Oever er en fantastisk idyllisk liten landsby som ligger på den vestlige side av det store diket 'Afsluitdijk'. Beliggenheten rett ut til lJsselmeer betyr at det er utrolig gode bademuligheter som er som skapt for de minste.

NOVASOL hytteutleie kan nå tilby alle nordmenn hyggelige ferieboliger i landsbyen Den Oever Nord i Nederland. Her burde man ha ferie hvis man liker fredelig idyll og deilig badevann - og hvem gjør ikke det?

Den Oever er hjemsted for tre av de fem slusene som leder vannet fra lJsselmeer ut i Wadden havet. Det er et utrolig spennende syn å se vannmassene bli fordelt gjennom slusesystemet - en opplevelse som især barna setter pris på. Utover dette byr byen på en av landets best bevarte vindmøller; midt i byen ligger møllen De Hoop fra 1654, som innenfor de seneste årene har blitt total-renovert.

Med et NOVASOL feriehus i Noord-Holland kan dere dra på ferie uten å bekymre dere for om huset lever opp til den standard som dere forventer. Vi har på forhånd kontrollert alle husene, og kun ferieboliger som lever opp til våre strenge kvalitetskrav slipper gjennom til våre kunder.

Hyr hus i Den Oever och njut av vackra omgivningar

Populære feriehus i Den Oever

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Den Oever

Loading...

Feriehus med basseng i Den Oever

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Den Oever

Loading...