Feriehus i Overijssel

Elsker du kunst og kultur, bør du vurdere å leie et feriehus i Overijssel. Her er det også rike muligheter til å utforske det kulinariske området. Ta en lunsj i naturområdet De Lutte, også når det gjelder middager er det også mange restauranter å velge mellom i denne regionen.

Overjissel

Populære feriehus i Overijssel

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Overijssel

Loading...

Feriehus med basseng i Overijssel

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Overijssel

Loading...

Zwolle

Zwolle er en av de vakreste byer i området Overijssel. Byen er kjent for sine mange historiske fasader, storslåtte palasser, borge og skyttergraver. Den flotte plasseringen rett ved havet bidro i det 14. århundre til at byen vokste raskt og i løpet av det 15. århundre utviklet den seg til å bli en viktig handelsstat.

Aktiviteter

Kan du tenke deg en familieferie i Nederland? I Overijssel finner du flere større fornøyelsesparker, deriblant eventyrparken Hellendoorn, fornøyelsesparken Slagharen og familieparken De Waarbeek i Hengelo. I den eksotiske dyreparken Taman Indonesia Kallenkote kan man se små, asiatiske pattedyr og fugler. I Sinne, som ligger i Boekelo, kan man utforske den enestående labyrinten og ta en utflukt med den antikke dampjernbane.

Regionen

Overijssel er en stor region med masse muligheter til en aktiv ferie. Dra på en vandre- eller sykkelturer i området og opplev den vakre naturen. Naturreservater som Twentse i Heuvelrug og nasjonalparken De Weerribben er verdt et besøk. Besøk også flotte byer som Giethoorn, Blokzijl og Deventer eller den nostalgiske landsbyen Ootmarsum, der man kan oppleve den autentiske atmosfæren i Twente regionen.