Feriehus ved kysten av Nederland - Zeeland

Zelandia

Feriehus ved kysten av Nederland - Zeeland

Provinsen Zeeland er en svært attraktiv region omringet av vann og vakre øygrupper. Det storslåtte landskapet med åpne områder gir en følelse av indre ro. Overalt møtes hav og land. Hver øy har deres helt egne tradisjoner, dialekt og nasjonaldrakter.

Populære feriehus i Zeeland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Zeeland

Loading...

Feriehus med basseng i Zeeland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Zeeland

Loading...

Middelburg

Middelburg er en liten, men veldig fin by som ligger rett ved våre feriehus i Zeeland. Med sine over tusen minnesmerker er den nærmest en nederlandsk minnesmerkeby. Byen har et vakkert kloster som i dag fungerer som et museum. Ved klosteret kan man se Lange Jan som er et av de høyeste kirketårnene i landet. På markedsplassen kan man beundre det flotte rådhuset. Vi anbefaler også å besøke den åttekantede kirke og østhavnen.

Fornøyelsespark

I Zeeland anbefaler vi å besøke Delta Park Neeltje Jans som er en temapark med vannlekeplass, orkansimulator, båtaktiviteter og show med seler og sjøløver. Her er det også utstillinger som omhandler oversvømmelsene i 1953 og Deltawerken. Her kan man også besøke akvariet og stranden, samt ferieparken Mindi Mundi.

Regionen

Dersom du vurderer feriehusferie i Nederland, og velger Zeeland som destinasjon, bør du besøke de sjarmerende havnebyene Zierkzee og Bruinisse. Et besøk i gamlebyen i Zierikzee er heller ikke uniteressant. Oosterschielde er den største Nasjonalparken i Nederland. På grunn av mangfoldet under vann er Oosterschielde meget populært blant dykkere. Ofte reiser de også til områdene Stavenisse og Wissenkerke.