Feriehus i Alkmaar

Alkmaar er et av de fineste og mest spennende områdene i Nederland med mange aktiviteter for store og små. Med NOVASOL hytteutleie får dere billige og attraktive hytter i Alkmaar.

Det koster ikke en formue å leie en herlig feriebolig. Hos NOVASOL har vi hytteutleie i Alkmaar hele året rundt til favorable priser.

Nederlandske Alkmaar ligger på en halvøy i landets nordlige del. Området er gammel havbunn, som ble inndemmet for mange år siden. Her finner man noen av landets beste badestrender og massevis av aktiviteter, kultur og serverdigheter.

Alkmaar nord i Nederland er et veldig pitoresk sted med mange hyggelige landsbyer og gårder. Vi har hytteutleie til områdets beste feriehus. Hos NOVASOL finner du både det luksuriøse huset med spa eller svømmebasseng, og det mer alminnelige litt billigere huset. Gled deg til en perfekt ferie i Noord-Holland!

Når man besøker Alkmaar skal man hvertfall ikke gå glipp av det tradisjonelle ostemarkedet, som daterer seg helt tilbake til 1365. I dag er det landets eneste gjenværende ostemarked, som i sommerperioden har åpent hver dag helt frem til klokken 22.

Vi har gjennom årene spesialisert oss på å leie ut hytter i utlandet til ferielystne mennesker. Tusenvis av reiser har blitt gjennomført i årenes løp og de tilbakemeldinger vi får tyder på at vi gjør det helt riktig.

Upplev Nederländernas vackra natur genom att hyra ett hus i Alkmaar

Populære feriehus i Alkmaar

Loading...