Feriehus i Den Haag

Med NOVASOL hytteutleie kan dere være sikre på at turen til Den Haag i Nederland blir en suksess. Vi har koselige og velinnredede feriehus i Den Haag til priser som ikke kan slås.

Med NOVASOL hytteutleie i Den Haag er ferieplanleggingen i gode hender. Vi har mange års erfaring med formidling av ferieboliger, og har et stort utvalg av herlige feriehus i Nederland.

Den Haag sør i Nederland betyr direkte oversatt 'Grevens Have'. Det vites ikke helt nøyaktig hvor navnet stammer fra, men det henger sannsynligvis sammen med grunnleggeren Vilhelm II's forkjærlighet for hagekunst. Byens historie går tilbake til 1248 og den rommer en ufattelig rikdom av kulturelle mesterverk.

NOVASOL hytteutleie kan tilby deg og familien hyggelige, romslige og velinnredede feriehus i vidunderlige Den Haag. Byen er det administrative sentrum for Nederland, men alikevel ikke landets hovedstad. Dronning Beatrix bor i byen og er man heldig kan man få et glimt av henne når man oppholder seg på ferie her.

Den Haag er i dag hjemsted for Den Internationale Domstol, hvilket har ført mange politikere og embetsmenn hit fra hele verden. Derfor kan byen tilby noen av de beste restauranter, caféer og nattklubber i landet. Samtidig har plasseringen av domstolen betydd at byen er en av landets tryggeste.

NOVASOL har gjennom mange år hjulpet ferielystne med feriehus i Syd-Holland. Alle våre hus er kontrollert i forhold til våre kvalitetskrav, så vi kan være sikre på at dere får det best mulige opphold.

Hyr hus i Den Haag och njut av Nederländernas vackra landskap