Feriehus i Katwijk

NOVASOL hytteutleie tilbyr nå hyggelige ferieboliger i Katwijk i Nederland. Nyt sommeren og de deilige strendene i den hyggelige gamle fiskerbyen Katwijk.

Hytteutleie i Katwijk byr på et stort utvalg av flotte hytter. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Katwijk er et tidligere fiskerleie som ligger ti kilometer fra Leiden og 16 kilometer fra Den Haag. Dette betyr at man både får ro og sommeridyll samt mulighet for å besøke noen av de vakreste nederlandske byer om man legger sommerferien hit.

Med en NOVASOL feriebolig i Nederland kan du og familien nå oppleve det vidunderlige ferieområdet Katwijk. Dette er en av de mest populære badebyene i landet og et perfekt sted for alle som ennå ikke har planlagt sin neste ferie.

Utover dette har Katwijk sør i Nederland mange spennende attraksjoner å by på. Eksempelvis Spinoza museet som er forært den berømte nederlandske vitenskapsmannen. Man kan også besøke det Europeiske Romfart Agentur, ESAs, utstilling på det populære Space Expo - en sikker vinner hos barna.

NOVASOL har gjennom de senere år formidlet ferieboliger i Syd-Holland til tusenvis som har valgt å slappe av i dette skjønne ferieområdet. Alle våre boliger er grundig kontrollerte, så vi kan være sikre på, at de lever opp til våre strenge kvalitetskrav.

Hyr hus i Katwijk och njut av Nederländernas vackra natur