Feriehus i Eindhoven

NOVASOL hytteutleie er stolte over å kunne tilby noen av de mest luksuriøse ferieboliger i Nederland. Med et av våre hus blir oppholdet i Eindhoven en suksess.

NOVASOL hytteutleie i Eindhoven i Brabant er ensbetydende med høy kvalitet og god service. Hos oss kan du leie ferieboliger av høy standard, og våre dyktige medarbeidere er alltid klar til å hjelpe deg med gode råd og veiledning.

Eindhoven er hovedbyen i kommunen med samme navn som ligger i provinsen Nord Brabant i den sydlige delen av landet. Byen har litt flere enn 200.000 innbyggere og er en spennende blanding av historisk sentrum og toppmoderne by.

NOVASOL hytteutleie har hyggelige, velholdte og romslige ferieboliger i Eindhoven til alle som planlegger å dra til Nederland på deres ferie. Her får man for alvor så mye valuta for pengene man bør forvente når man leier et hus.

Den skriftlige historie om Eindhoven i Brabant har sin begynnelse i 1232, da Hendrik av Brabant tildeler den byrettigheter. I dag er byen en moderne hovedby med høye etasjebygninger, spennende arkitektur og mange aktivitetstilbud, samtidig med at den lokale befolkning aldri har glemt byens historiske posisjon.

Når man leier en feriebolig fra NOVASOL kan man være sikker på å få en bolig av høyeste kvalitet. Alle våre boliger er grundig kontrollert av vårt betrodde personale, og kun de aller beste hus slipper gjennom vår strenge kvalitetskontroll. Dermed kan vi garantere at de ytre rammene er perfekte - så er det opp til dere å utfylle de.

Njut av Nederländernas skönhet genom att hyra hus i Chaam