Vil du leie hytte i Trøndelag?

Leter du etter hytteutleie i Trøndelag? Vi har mange flotte feriehus og hytter i fylket som tidligere var inndelt i Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag. Trøndelag har spilt en sentral rolle i norsk historie, noe som virkelig kan ses i regionens større byer som for eksempel Trondheim, Røros og Levanger. Her kan du oppleve arven fra vikingtiden, middelalderen, industrialiseringen og bondesamfunnet i skjønn forening med det moderne. Når du skal feriere i Trøndelag, kan du også glede deg til en flott kyststripe med masse spennende øyer, vakkert kultur- og skoglandskap og flotte høyfjellsområder.

Er du på overnatting i Trøndelag, kan du ta turen fordi de historiske gruvene i Røros

Populære feriehus i Trøndelag

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Trøndelag

Loading...

Feriehus med basseng i Trøndelag

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Trøndelag

Loading...

Hva skal du finne på når du ferierer i Trøndelag?

Det er massevis å finne på i Trøndelag. Uansett hvor du drar, finnes det morsomme aktiviteter og attraksjoner for både store og små. Her er våre tips til hva du kan finne på når du skal leie hytte i Trøndelag:

•    Laksefiske i GaulaI Trøndelag finner du flere av Norges beste lakseelver. Hvorfor ikke prøve fiskelykken når du ferierer i Trøndelag? Gaula er en av de mest berømte lakseelvene, og er det største, uregulerte vassdraget i Trøndelag. Her har du gode sjanser for å fange laks i fiskesesongen mellom 1. juni og 31. august.  

•    Opplev slaget på StiklestadSlaget på Stiklestad i 1030 er ett av de mest berømte slagene i norsk historie. Her måtte kong Olav Haraldsson, bedre kjent som Olav den Hellige, bøte med livet. Slaget var definerende for Norge som rike og blir dramatisert på gården Sul på Stiklestad hvert år. I «Spelet om Heilag Olav» kan du komme helt tett på historien og lære mye om både Norge i middelalderen, selve slaget og hvilke følger det fikk.  

•    Besøk gruvene i RørosByen Røros er en såkalt bergstad og ble grunnlagt på grunn av gruvedriften i området. Gruvebyens karakteristiske trehusbebyggelse er Europas eldste og er på UNESCOs verdensarvliste. Skal du feriere i Trøndelag, bør du legge inn en tur til Røros i planene, og gå på oppdagelse under jorden i den historiske byens gamle kobbergruver. 

•    Champagnelunsj på Michelin-restauranten SpeilsalenEr du en foodie? I Britannia Hotels fine lokaler finner du Michelin-restauranten Speilsalen, som kan lokke til seg enhver matentusiast fra nær og fjern. Tilføy litt luksus til det koselige livet på ei hytte i Trøndelag, og få en helt spesiell opplevelse med champagnelunsj i Speilsalen. Her inviterer de på 4-retters meny og et glass champagne hver søndag fra kl. 12. 

•    RockheimHvis dere er sneven musikkinteressert og skal leie hytte i Trøndelag, bør dere planlegge et stopp ved Rockheim i Trondheim. Rockheim er Norges nasjonale museum for populærmusikk. Her kan du bevege deg gjennom norsk musikkhistorie fra 1950-tallet og frem til i dag, og se hvordan artistene og bransjen har vært farget av samfunnet – og omvendt.

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

I NOVASOL tror vi på at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen – både før, under og etter – slik at dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er dekket av trygghetspakken, uten ekstra kostnad. Sånn har det vært siden 1968, og sånn skal det fortsette å være. Har du spørsmål til leie av feriehus eller hytte, kan du se vår FAQ hvor vi har svart på de vanligste spørsmålene vi mottar.