Hytte i Østfold

Skal du på ferie i Østfold? Det vakre kystfylket i øst tiltrekker seg glade feriegjester året rundt, og spesielt om sommeren. Lei ei hytte i Østfold og se frem til dager fylt med kulturelle opplevelser i de historiske byene Fredrikstad, Sarpsborg og Halden, og vakker natur og avslapping på kystperlene Hvaler og Vesterøy. Finn hytteutleie i Østfold med oss, og se fram til en ferie proppet med minnerike opplevelser!

Lei ei hytte i Østfold med NOVASOL og opplev den flotte Fredriksten festning i Halden

Populære feriehus i Østfold

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Østfold

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Østfold

Loading...

Bli kjent med Østfold

Velkommen til Østfold – et fascinerende fylke som byr på en herlig blanding av historie, natur og kultur. Få et innblikk i områdets middelalderhistorie i Fredrikstads gamleby med brosteinsbelagte gater og den godt bevart festningen. Oppdag den idylliske skjærgården Hvaler med pittoreske øyer og innbydende strender. Utforsk den rike kunstscenen i Moss, med sine flotte gallerier og kulturarrangementer. Gå i sporene til bronse- og jernaldermennesket i Oldtidsruta mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Her er det kort sagt uendelige muligheter for en fantastisk ferie – enten du leter etter kulturelle opplevelser i byen eller badeferie i skjærgården. Lei ei hytte i Østfold og oppdag de skjulte perlene i dette flotte fylket.

Hytteutleie i Østfold med NOVASOL

Leter du etter hytteutleie i Østfold? Vi har en rekke flotte feriehus og hytter i Østfold til leie, som kan være toppen av kransekaka på ferien din. Har du tenkt deg på en langhelg i Østfold, kan du ta en titt på hyttene våre som tilbyr en kortere leieperiode. Drømmer du om sommerferie i skjærgården, hvor du kan nyte livet fra båtripa? Så ta en titt på våre hytter i Østfold med båtleie. Strøm er inkludert i de fleste av hyttene våre i fylket, og husk – du har også mulighet for å leie husdyrvennlige hytter i Østfold, hvor dine pelskledde venner kan bli med uten ekstra kostnad.

Reisetips til Østfold

Trenger du inspirasjon til hva du kan se og gjøre på ferie i Østfold? Så ta en titt på reisetipsene våre her: 

  • Besøk den flotte Gamlebyen i Fredrikstad. Her kan du vandre gjennom brosteinsgater, utforske smale gater og besøke markedet på torget. 

  • Ta turen til Fredriksten festning i Halden, som gir deg en fantastisk utsikt over byen og fjorden.

  • I Ytre Hvaler nasjonalpark kan du vandre mellom svaberg og i kystskog, og oppleve nasjonalparkens rike dyreliv.

  • På en fin sommerdag er det lite som slår en tur med M/S Brekke opp eller ned Haldenkanalen.

  • Leier du hytte i Østfold med barn, er det nesten obligatorisk å ta en tur innom Norges største fornøyelsespark Tusenfryd.