Hytter og overnatting Halden

Lei en hytte i Halden og opplev den idylliske byen i Østfold med den majestetiske Fredriksten festning ruvende på toppen. Ved bredden av Iddefjorden og rett ved grensen til Sverige finner du Halden. Leier du en hytte i Halden finner du garantert noe for enhver smak, kun to timer fra Oslo i Nord og Gøteborg i sør. Den lille byen har store skogsområder og flere innsjøer på den ene siden, og storslagen skjærgård på den andre.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Halden

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Halden

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Halden

Loading...

Overnatting i Halden

Planlegger du en tur til Halden og ønsker å overnatte har vi en rekke feriehus og hytter til overnatting som du kan leie. Enten du ser for deg å overnatte i en uke eller kun noen dager, finner du en hytte som passer deg og dine behov. Nyt spaserturer langs elvepromenaden eller se på alle båtene i havnen, dra på shopping i de koselige brosteinsgatene eller spis god og lokal mat på en restaurant i Halden. Mulighetene er mange og det er flust av aktiviteter, både for store og små.

Overnatting Halden i hytte

Leier du din egen hytte til overnatting i Halden kan du kjenne på friheten. Opplev den ultimate ferie- og hyttefølelsen ved å leie en koselig hytte med sjel i Halden. Få hvilepuls med en god bok i hånden eller kjenn på adrenalinet og utforsk aktivitetene i nærheten. Velger du å leie en hytte i Halden kan du selv bestemme når du skal spise frokost og hva du ønsker å finne på i løpet av dagen, enten det er å sløve i skyggen på terrassen, besøke museer eller sykle innover i skogen.

Leie hytte Halden

Hos oss er det vanlig at folk kommer tilbake og gjerne leier den samme hytta. Vi tror det er fordi gjestene våre er fornøyd med hyttene vi leier ut i Halden og ønsker å skape nye minner fra sitt eget ferieparadis, år etter år. For oss er det viktig at du opplever å leie hytte i Halden som noe positivt og ubekymrende. Derfor har vi egne servicekontorer som sørger for at hytta er i god stand før du ankommer og gir deg gode råd underveis i ditt opphold, hvis du ønsker det. Vi svarer også på dine spørsmål gjennom vår hotline, dersom noe uforutsett skulle skje under ditt opphold i Halden.

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner. Derfor er det viktig for oss at du opplever å være i trygge hender når du leier hytte eller feriehus hos oss. Alle bestillinger inkluderer derfor en gratis trygghetspakke med avbestillingsmuligheter og «beste pris»-garanti. Med over 50 års erfaring innen utleie vet vi hvor viktig ferie, avslapning og nye opplevelser er. Har du spørsmål til leie av hytte eller feriehus kan du se vår FAQ, der har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar. 

Velkommen til å leie en hytte i Halden, vi gleder oss til å gi deg nye ferieminner!