Lei hytte i Møre og Romsdal

Har du lyst til å dra på ferie til Møre og Romsdal? Det fantastiske vestlandsfylket byr på vakker natur, spektakulære turmuligheter, hyggelige byer og så mye mer. Drar du på overnatting i Møre og Romsdal, venter ferieopplevelser du sent vil glemme. Dette er tross alt fylket som rommer Geirangerfjorden, Trollstigen, Atlanterhavsveien og Sunnmørsalpene, for å nevne noe. Opplevelsene står i kø når du leier ei hytte eller et feriehus i Møre og Romsdal.

Opplev den flotte naturen fra ei hytte i Møre og Romsdal med NOVASOL

Populære feriehus i Møre og Romsdal

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Møre og Romsdal

Loading...

Feriehus med basseng i Møre og Romsdal

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Møre og Romsdal

Loading...

Bli kjent med Møre og Romsdal

Dramatisk natur med høye, steile fjell langs kysten og tallrike fjorder som trenger inn i landet, kjennetegner landskapet i Møre og Romsdal. Og ute ved kysten finner du byene Ålesund, Kristiansund og Molde, hvor du kan få påfyll av historie, kultur og byliv. Møre og Romsdal er nemlig et fylke fullt av kontraster – her kan du få i pose og sekk! Lei ei hytte i Møre og Romsdal og begi deg ut på noen av de beste toppturene i Norge, seil inn i spektakulære Geirangerfjorden, stå på ski i Sunnmørsalpene og vandre gatelangs i byer fulle av liv.

Trollstigen er en av de mest kjente naturattraksjonene i Møre og Romsdal

Hytteutleie i Møre og Romsdal

Vet du hva du ser etter av hytteutleie i Møre og Romsdal? Vi har litt av hvert å velge mellom. Har du for eksempel lyst til å teste skiføret på ferien? Da bør du ta en titt på hyttene våre nærme skianlegg i Møre og Romsdal. Møre og Romsdal er også et ypperlig reisemål hvis du er glad i å fiske, og vi har mange flotte feriehus og hytter i Møre og Romsdal som går under kategorien fiskehus, og flere av dem tilbyr båtleie også. Og hvis du har lyst til å oppleve litt av Møre og Romsdal på ei langhelg eller en miniferie, har vi en rekke feriehus som passer perfekt til det.

Naturopplevelser i Møre og Romsdal

Få andre steder kan skilte med like flotte turmuligheter som Møre og Romsdal. Her ligger det derfor til rette for å knyte på seg fjellskoene, pakke sekken og komme seg ut på tur. Uansett om du er på jakt etter spektakulære toppturer eller mer avslappende fotturer, kan du finne ruter som tar pusten fra deg – i mer enn en forstand. Er du på jakt etter en aktiv ferie, er du på rett sted! Har du mer lyst til å ta bilen og kjøre rundt til naturopplevelsene i fylket, har du også massevis å ta av. Her kan du for eksempel kjøre på Atlanterhavsveien, ta turen opp hårnålssvingene ved Trollstigen eller dra på fjordcruise på Geirangerfjorden.

Reisetips Møre og Romsdal

Trenger du flere reisetips til en ferie i Møre og Romsdal? Ta en titt på forslagene våre her:

  • Besøk Norges kraftigste fossefall, Mardalsfossen, i bygda Eikesdal, og bli blåst vekk av de voldsomme kreftene.

  • Gå fjellturen opp til Rampestreken, og få en fantastisk utsikt over Romsdalsalpane, Åndalsnes og Romsdalsfjorden fra observasjonsplattformen.

  • Stikk innom Norsk Fjordsenter sine flotte lokaler og lær mer om det vestnorske fjordlandskapet.

  • Hvis du er i Molde, kan du ta turen forbi Romsdalsmuseet som både er en fryd for øyet og et spennende sted å være.