Hytter og overnatting Eresfjord

Planlegger du å overnatte i Eresfjord? Vi har både feriehus og hytte til leie i Eresfjord med fantastisk panoramautsikt mot de høye fjellene og fjordene som omkranser området. Eresfjord ligger utenfor Molde og er til vanlig en liten bygd med ca 400 faste innbyggere og en butikk. Overnatter du i Eresfjord er det mye å finne på. Her kan du både vandre og klatre i fjellene, dra på padletur i elva eller basehoppe.

overnatting eresfjord

Populære feriehus i Eresfjord

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Eresfjord

Loading...

Lei hytte i Eresfjord

Leier du hytte i Eresfjord om vinteren eller tidlig vår er området et eldorado for ski- og alpintentusiaster. Her kan du dra på en rekke toppturer! Eller teste ut isklatring, her kan du bryne deg på over 60 forskjellige isklatreruter. Det er også gode fiskemuligheter i elven og vannet rundt Eresfjord. Enten du er sportsfisker eller fritidsfisker finner du vann å kaste snøret ut i. Fiskevannene og elvene er fiskerike og den største laksen ble fanget på rundt utrolige 36 kilo! Ønsker du å oppleve nasjonalparkene Dovrefjell eller Sunndalsfjella er Eresfjord et godt utgangspunkt og et flott sted å overnatte når du vil oppleve Møre og Romsdal.

Inspirerende ferie og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.