Hytte og feriehus på Nordmøre

NOVASOL hytteutleie i Norge ønsker deg velkommen til Nordmøre. Leier du en feriebolig i Møre og Romsdal vil du finne ut at Nordmøre er den nordligste delen av regionen Møre og Romsdal. Senteret er Kristiansund, en velregulert by ytterst mot havet. Kristiansund er i sin helhet bygget på øyer som fra 1992 er knyttet sammen med fastlandet med et avansert system av broer og undersjøisk tunnel (Krifast). Både Tingvoll-halvøya og Gjemnes er i dag knyttet til Kristiansund via Bergsøya. Av andre viktige sentra i distriktet kan nevnes tettstedene på vestsiden av Smøla, Aure, Engjan, Surnadalsøra, Sunndalsøra, Tingvoll og Eide. Velkommen til ferieutleie i Nordmøre!

Lei hytte eller feriehus på Nordmøre

Populære feriehus i Nordmøre

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nordmøre

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nordmøre

Loading...

Naturomgivelser

Naturen er noe vi mennesker setter pris på. I Nordmøre har du muligheten til å glede deg over den norske naturen. Her kan du gå tur eller sykle i fjellene, oppleve havet og fossene, og de fine fjordene.

I Nordmøre er det en rekke naturattraksjoner du og familien kan benytte dere av. Besøk den nye Atlanterhavsveien mellom Averøy og Vevang i Eide kommune, som er blitt et populært turistmål. Denne 8 km lange veistrekningen i havgapet har 8 broer og er et imponerende syn. I fjellet Bremneshatten finnes Bremneshola som er en hule som går 80 m inn i fjellet. Spor etter den første menneskelige bosetting i Norge -Fosnakulturen- er funnet her, en fantastisk opplevelse.

Ta også turen til Dovrefjell og Sunndalsfjella nasjonalpark dersom dere er på jakt etter et område med rik flora og fauna. Her kan dere også treffe dyr som villrein, gaupe, fjellrev, ravn, moskus og kongeørn.

Aktiviteter, kultur og opplevelser

Vil du ha kulturellinnputt i løpet av ferien? Besøk Gurisentret, Midt-Norges kultursenter. Senteret tilbyr mange kulturelle opplevelser, blant annet enn utstilling kalt «Møter med vinden» som handler om vindkraft, religionshistorie og myntologi. Daniel Hagerup, kjent som trekjærer, har også en utstilling på senteret. I tillegg tilbyr Gurisenteret utendørsopplevelser, der du blant annet kan se forestillingen «Fru Guri av Edøy». For flere kulturelleopplevelser kan du besøke Atlanterhavsparken i Ålesund, ikke langt unna med bil. Og er ikke dette tilstrekkelig, besøk også Aura Visningsverk og Saga Siglar Hallen, eller gallerier og museum som befinner seg i nærheten

Som ellers i Møre og Romsdal er Nordmøre et perfekt sted for fiske, en morsom aktivitet for familie og venner. Videre er det gode turmuligheter i regionen, der du kan trekke inn nordmøres friske luft.

Lei derfor en hytte i Møre og Romsdal gjennom NOVASOL, og få en uforglemmelig ferie!