Hytte i Molde

For deg som planlegger et opphold i en hytte i Molde, kan NOVASOLs utvalg av ferieboliger i og nær «rosenes by» være midt i blinken. 

Molde ligger tett på mange kjente turistattraksjoner, som Trollstigen og Atlanterhavsveien, men kommunen har vært et kjent turistmål i flere hundre år. I dag er kommunen og byen Molde kjent for en rekke ting, som for eksempel sitt fotballag, festivalen Moldejazz og vakre rosehager.

Lei hytte i Molde og kjør Atlanterhavsveien

Populære feriehus i Molde

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Molde

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

NOVASOLs hytteutleie i Møre og Romsdal er et godt utgangspunkt for opplevelser. Fra en hytte i Molde kan enkelt ta deg rundt til nærliggende turistattraksjoner, eller tilbringe dagene med å utforske hva området kan tilby.

Noe av det byen er mest kjent for er Moldejazz. Festivalen har blitt arrangert siden 1961, og er derfor én av Europas eldste av sitt slag. Planlegger du et opphold i eller nær Molde i juli, bør du helt klart få med deg en konsert eller to. 

Er du ikke så glad i musikk, men har likevel lyst til å gå på festival, kan kanskje Bjørnsonfestivalen være noe for deg. Festivalen er kanskje ikke overraskende oppkalt etter Bjørnstjerne Bjørnson, og er en av de største litteraturfestivalene i Norge. Mange spennende forfattere står på programmet under festivalen, i tillegg til mange andre spennende aktiviteter.  Har du pakket med turskoene kan vi anbefale en tur opp til Varden, som gir deg en panoramautsikt over 222 fjelltopper. Et ganske spektakulært utsiktspunkt med andre ord! Hvis du ikke er fornøyd når du kommer til toppen, kan du fortsette innover Moldemarka. Turen opp tar rundt én time, og på toppen kan du kjøpe energipåfyll på «Vardestua». 

Har du pakket med fiskestangen? Ta den med på tur innover i Moldemarka, eller prøv lykken i Moldefjorden. Husk at du alltid må sjekke hvilke fiskeregler som gjelder der du er.

Severdigheter

Du rekker mye dersom du har én eller flere overnattinger i Molde! Ta en tur til Romsdalsmuseet for å lære mer om Molde og området rundt. Romsdalsmuseet i Molde er et av de største folkemuseene i landet, og består blant annet av 40 gamle trehus. Bygget Krona er en del av museet, og her kan du lære mer om Romsdals historie. 

Det er flere spennende severdigheter i byen, alt avhengig av hva du ønsker å oppleve. Mange fotballinteresserte velger å besøke Aker stadion, mens andre heller ønsker å besøke domkirken og rådhuset der «Rosepiken» står. Vi kan også anbefale en tur til Kongebjørka, der Kong Haakon VII og kronprins Olav søker ly under et bombeangrep i 1940. Treet ble i ettertid et nasjonalsymbol. Ved siden av ligger Fredslunden, en park til ære for frihet, fred og menneskeverd.

Hytteutleie i Molde

NOVASOL formidler hytter i Molde, men vi har også ferieboliger i andre deler av Norge. Søk deg frem til den ferieboligen som passer deg best, akkurat der du ønsker. 

Du får alltid vår Trygghetspakke inkludert når du leier hytte i Norge direkte hos oss. Du bestiller din neste ferie i visshet om at du trygg dersom noe uforutsett skulle skje. Du kan lese mer om vår Trygghetspakke i våre leiebetingelser.