Hytte og feriehus i Stranda

På ferie i Stranda befinner du deg rett ved noen av Norges mest populære naturattraksjoner; Geirangerfjorden og Trollstigen. Når du leier en hytte gjennom NOVASOL, kan du også oppdage andre mindre kjente, men like spennende, severdigheter. 

I tillegg til spektakulære syn i det fri, har Stranda et utrolig mangfold i aktiviteter du kan prøve fra en hytte i Møre og Romsdal.

Lei hytte i Stranda og kjør Trollstigen

Populære feriehus i Stranda

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Stranda

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Stranda

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Fjellområdene ved Stranda, Ørsta og Sykkylven blir ofte kalt Sunnmørsalpene. En salig kombinasjon av høye, spisse og taggete topper gjør området til en vakker blanding av fjord og fjell. Stranda er et eldorado for deg som søker opplevelser i vill, utemmet natur.  

Ønsker du opplevelser med tursko på beina og en fjelltopp i sikte, finnes det utallige muligheter for dette i Stranda. Stranda har også flotte muligheter for deg som trives med ski på beina. Strandafjellet blir ofte omtalt som et «pudderparadis» og dermed et eldorado for skikjøring i løssnø. Skisenteret egner seg likevel like godt for barnefamilier som til ivrige frikjørere. På ferie i Stranda kan du velge mellom et stort antall aktiviteter, og du prøve isklatring, truger, fotturer, golf, fiske og mye mer om du ønsker.

Attraksjoner og severdigheter

Kommer du til hytta i Stranda med bil kan du kjøre den nasjonale turistveien mellom Trollstigen og Geiranger. Trollstigvegen er delvis veldig bratt, der den snirkler seg opp fra innerst i Isterdalen til Stigrøra. Hvis du ikke må holde øynene på veien, kan du se vakre fossefall og høye fjelltopper, blant annet Bispen, Kongen og Dronninga. Når du kommer til toppen kan du stoppe ved besøkssenteret og ta bilder av utsikten. 

Kommunen består av flere hyggelige tettsteder og bygder, blant Stranda, Hellesylt, Geiranger og Liabygda. Ta turen til Geiranger, der du finner Geirangerfjorden, en arm av Storfjorden. Geirangerfjorden står på UNESCOs verdensarvliste og er en av Norges mest besøkte turistmål. Her kan du i tillegg se flere vakre fosser; Brudesløret, De syv søstre og Friaren. Geiranger har i seg selv få innbyggere, men i høysesongen gjør turistene sitt inntog og området yrer av liv.

Hytte i Stranda

En av fordelene med å leie en hytte i Norge, er mulighetene for å lage mat i eget kjøkken. Tilbring kvelden sammen, med god mat på bordet og fyr i peisen. Dersom det en kveld likevel skulle friste med restaurantmat, kan du ta en gondoltur opp til Fjord Panorama restaurant. 1042 moh kan du nyte en utsikt som strekker seg helt til Geirangerfjorden. 

NOVASOL formidler hytter i Møre og Romsdal der du kan bo tett på travle områder, eller utenfor allfarvei. Du kan enkelt søke deg frem til din neste drømmebolig i Norge ved hjelp av vår søkefunksjon. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Europa.