Feriehus og hytte i Romsdal

Velkommen til NOVASOL hytteutleie i Norge. Hos oss kan du bl.a. velge blant hytteutleie i Romsdal. Romsdal er navnet både på distriktet omkring Romsdalsfjorden og på dalføret som løper sydøst-over fra Åndalsnes. Distriktets viktigste senter er Molde, rosenes by som har panoramautsikt mot de imponerende fjellrekkene på sørsiden av fjorden. Det viktigste senter foruten Molde er Åndalsnes ved Raumabanens ende. Lei hytte i Møre og Romsdal.

Andre sentra er Tresfjord/Vestnes, Tomrefjord, Midsund, Aukra, Bud, Elnesvågen, Eresfjord og Isfjorden. De som kommer ned Romsdalen med jernbane eller bil får en opplevelse de sent vil glemme. Særlig om våren er dalen vill og fargerik med stupbratte fjellsider og fosser som faller flere hundre meter ned mot dalbunnen.

Lei hytte eller feriehus i Romsdal

Populære feriehus i Romsdal

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Romsdal

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Romsdal

Loading...

Naturomgivelser

Romsdal, som ellers i Møre og Romsdal byr på en vakker og omfangsrik natur. Besøk Romsdalsalpene, der du kan oppleve høye fjelltopper, Trollstigen og Trollveggen. Trollstigen er en vei i Ramua kommune i Romsdal, og binder Valldal på Sunnmøre med Åndalsnes og Romsdalen sammen. Der veien er på sitt bratteste, går den sikksakk fra Isterdalen og opp Stigrøra. Trollveggen befinner seg også i Rauma kommune, og er en brattfjellvegg, der er i underkant av 2000 m fra bunnen av dalen og opp til toppen av veggen, det perfekte mål for en erfaren klatrer.

Mardalsfossen og Eikedalsvannet er også verdt et besøk. Fossen er et imponerende syn i perioden 20 juni -20 august når vannet slippes løs. Til slutt må man oppleve den vakre panoramautsikt over hav og fjell, ved Varden i Molde.

Aktiviteter, kultur og opplevelser

Romsdal tilbyr en rekke aktiviteter for de aktive sjeler. Her kan du ta kajakkurs, kajakkturer, kanoturer , riverboarding, rafting, grotteturer og mye, mye mer. Som ellers i fylket Møre og Romsdal er det også en rekke tur og sykkelmuligheter, og fylket samt regionen er et mekka for fiskere. Velg derfor den aktiviteten som tilfredsstiller dine behov best, og få den perfekte og mest opplevelsesrike ferie.

For kulturelleopplevelser anbefales kulturattraksjoner i nærheten som Gurisentret, Atlanterhavsparken i Ålesund, ikke langt unna med bil og Aura visningsverk og Saga Siglar Hallen. I tillegg finnes det en rekke gallerier og museum i fylket, og det vil derfor ikke med bil eller kollektivt være langt unna til nærmeste kulturopplevelse.

Lei derfor en feriebolig gjennom NOVASOL, og få den perfekte ferie!