Feriehus og hytte i Vestnes

Velkommen til Vestnes, kommunen som ligger vakkert plassert i Møre og Romsdal. Her kan du feriere nær vakker natur og spektakulære fjellområder, med gode aktivitetsmuligheter rett utenfor hyttedøren. Leier du en hytte i Vestnes, befinner du deg i tillegg tett på jugendbyen Ålesund og jazzbyen Molde. Se til Vestnes neste gang du skal på Norgesferie!

Legg ferien til en hytte i Vestnes

Populære feriehus i Vestnes

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Vestnes

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Vestnes

Loading...

Aktiviteter

På ferie i Norge står aktivitetene i kø, og leier du en hytte i Møre og Romsdal får du det beste utgangspunktet. Alt avhenger av hva du ønsker å gjøre og se underveis i oppholdet, det står i hvert fall ikke på utvalget. Vestnes’ kommunesenter, Helland, tilbyr det du måtte trenge under oppholdet, og her finnes butikker, kjøpesenter og spisesteder. Gjennom Helland går «den Trondhjemsle Postvei», der den 150 år gamle trebruen krysser Vestnesstraumen ved inngangen til Flåtevågen. Fra sentrum av Helland kan du ta deg til friluftsområdet i Kråkvika. 

Vestnes er et eldorado for deg som liker å gå i fjellet. Naturen i kommunen er variert, og både fjorder og fjell preger landskapet. I tillegg kan Vestnes by på fine turmuligheter i skog og mark. Ystetind, Lauparen, Sandfjellet og Rekdalshesten er bare noen av de kjente fjellene i området. Her er det mulighet for toppturer både med og uten guide. 

Skal du på hytteferie i Norge er det alltid en god idé å pakke med fiskestangen. I Vestnes venter varierte muligheter og her er det mulig å få god fisk på kroken, som er perfekt å tilberede i hytta. Fisk i Romsdalsfjorden, med sine fjordarmer, og tilbring dagen omringet av flotte fjellområder. NOVASOL formidler ferieboliger som er tilrettelagt for deg som ønsker å fiske. Våre fiskehus i Norge ligger nær fiskemuligheter i hav eller ferskvann, og flere har båt inkludert eller til leie. 

Dersom du vil oppleve denne spennende delen av Møre og Romsdal på hesteryggen, vil du elske en hytteferie i Vestnes. Her finnes nemlig et av de største islandshestmiljøene i landet, og disse omgjengelige hestene er ypperlige turkamerater i fjellterreng.

Opplevelser og severdigheter

Vestnes er en kommune med rik kultur, og her finnes for eksempel  lange tradisjoner innen sang og musikk. Vil du se eksempler på rosemalingens kunst, kan du i Tresfjordskirken studere vakre rosemalinger fra 1300-tallet. Når du tar turen til Tresfjord, kan du også stoppen innom Tresfjord museum, et bygdemuseum som viser hvordan et typisk bygdetun på 1800-tallet så ut. Tunet er i hovedsak åpent i sommermånedene. 

På Landbruksmuseet i Møre og Romsdal kan du lære mer om de sosiale, økonomiske og kulturelle endringene de norske bygdesamfunnene har gått igjen. Du tas med på en reise fra et førmoderne til det mekaniske samfunn. Med en hytte i Vestnes kan du også enkelt planlegge dagsturer til Ålesund og Molde, eller til attraksjonene Atlanterhavsvegen, Geiranger og Trollstigen.

Feriehus og hytter i Vestnes

Lei hytte i Vestnes dersom du vil bo nær fjord og fjell, og ha gode aktivitetsmuligheter rett utenfor døren. Her er det noe for alle, uansett om det er familieferie, vennehelg eller kjærestetur. At du kan oppleve noe av Norges aller flotteste natur er i seg selv godt nok grunn til å legge ferien nettopp hit. 

NOVASOL formidler privateide ferieboliger i Europa og Egypt, og gjennom oss kan du leie alt fra husbåter i Nederland, slott i Tyskland til sommerhus i Danmark. Mulighetene er uendelige når du velger et feriehus til din neste ferie!