Lei hytte i Lofoten

En ferie i Lofoten er virkelig en unik opplevelse. Naturen vil ta pusten fra deg og gi deg minner for livet. Ikke bare byr øyriket i nord på ville og vakre opplevelser i naturen, området har et mangfoldig og spennende dyreliv som du får muligheten til å komme tett innpå. Uansett hvilken årstid du velger å leie en hytte i Lofoten, venter det opplevelser her du aldri vil glemme.

Lei ei hytte i Lofoten med NOVASOL og opplev det unike øyriket.

Populære feriehus i Lofoten

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lofoten

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lofoten

Loading...

Bli kjent med Lofoten

Midt i havgapet i Nordland dukker øyriket Lofoten opp som en alpeverden, bokstavelig talt ut av det blå. Her står naturen i sentrum. Lofoten byr nemlig på uendelige muligheter hvis du er ute etter en aktiv ferie. Få unik utsikt over øyriket på en av de mange toppturene i området, lei en kajakk og utforsk landskapet fra sjøsiden, eller ta sykkelen og opplev de spektakulære omgivelsene på to hjul. Når du leier ei hytte i Lofoten mellom januar og april, kan du også få med deg lofotfisket, som er det viktigste sesongfisket av torsk i hele Norge. Drar du på ferie til Lofoten i denne perioden kan du oppleve et øyrike i full aktivitet.

Lofoten er full av fantastiske naturopplevelser som du kan utforske fra en feriebolig fra NOVASOL

Overnatting i Lofoten

Ser du etter hytteutleie i Lofoten? Vi har flere flotte feriehus og hytter til leie i Lofoten, som kan gi deg mulighet til å oppleve det storslåtte øyriket i Nordland. Er du ute etter overnatting i Lofoten til en langhelg eller en miniferie, har vi stedet for deg. Drømmer du om å kunne nyte omgivelsene fra stuevinduet i hytta eller feriehuset? Så ta en titt på hyttene våre med panorama i Lofoten. Mange har også lyst til å prøve fiskelykka når de besøker Lofoten, og da kan fiskehusene våre og stedene som tilbyr båtleie være et godt sted å kikke. Vi har også flere feriehus og hytter hvor dine pelskledde venner er velkomne.

Naturen i Lofoten

Naturen i Lofoten er en attraksjon i seg selv. Landskapet er helt særegent, og er en spektakulær blanding av fjell og tinder, storhav og lune viker, hvite sandstrender og store uberørte landområder. Opplev den verdenskjente midnattssolen fra slutten av mai til midten av juli. Og hvis du har lyst til å se nordlyset danse over de majestetiske fjelltoppene og havgapet, bør du leie ei hytte i Lofoten sent på høsten eller tidlig vår. Dra på hvalsafari, og kom helt nærme områdets fantastiske dyreliv. Om vinteren kan du se både tann- og bardehvaler. Og om sommeren er det vanlig å se spermasetthvaler, som holder til i Lofoten året rundt.

Reisetips til Lofoten

Trenger du flere tips til hva du kan se og gjøre når du drar på ferie til Lofoten? Så ta en titt på noen av forslagene våre her: 

  • Vil du lære mer om områdets rike vikinghistorie kan du ta turen innom Lofotr Vikingmuseum på Borg. 

  • I Lofoten kan du også besøke Polarlightcenter i Laukvik, og lære mer om det fascinerende nordlyset.

  • Og når du er i gang, kan du dra på en guida nordlys-tur og øke sjansene dine for å se det fantastiske nordlyset over Lofoten. 

  • Få med deg de 5 skulpturene i Lofoten som er del av Skulpturlandskap Nordland, og få et nytt perspektiv på det vakre øyriket.