Feriehus og hytte i Nissedal

Velkommen til Nissedal – der det ligger til rette for gode ferieopplevelser gjennom hele året. Nissedal kan blant annet friste med gode tur – og fiskemuligheter, fine badeplasser og mye, mye mer. Kommunen ligger også nær de populære skidestinasjonene Vrådal og Gautefall. NOVASOL formidler hytter og feriehus i Telemark, og du kan se vårt store utvalg her på våre nettsider. Velkommen til Nissedal!

Lei hytte i Nissedal og opplev fantastiske skiforhold

Populære feriehus i Nissedal

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nissedal

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nissedal

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Innsjøen Nisser er kommunens største, og strekker seg fire mil fra Treungen til Vrådal. På sommerferie i Nissedal kan du nyte fine dager ved vannet. Bading, fiske og båtliv er noen av tingene du kan sette på ferieagendaen her. I Nissedal finner du både sandstrender og svaberg, som er en sikker oppskrift på ekte sommerglede. Ta turen til Nissedals naturlige badeland; jettegrytene i Eikhom! En jettegryte er en grop i fjellet, som ofte varierer i størrelse, og som på sommeren forvandles til en flott badeplass. Jettegrytene i Nissedal er veldig populære på sommeren, og vær tidlig ute dersom du planlegger å tilbringe dagen her. Merk at jettegrytene ikke passer små barn. Vil du heller tilbringe solrike dager på en sandstrand, finner du kommunens lengste ved Sandnesodden på Fjone. 

Innsjøen Nisser har dessuten gode fiskeforhold, og du kan få både ørret, røye, sik og abbor på kroken. Husk å sjekke hvor du kan kjøre fiskekort. 

Har du pakket med turskoene til ferien i en hytte i Telemark? Du vil ikke bli skuffet dersom du tar turen til en hytte i Nissedal. Her venter flotte vandreruter, uansett om du søker lette turer i skog og mark, eller tyngre toppturer. Vi kan for eksempel nevne Hægefjell, som er en populær topptur i området. Hægefjell er dessuten kjent for gode klatremuligheter, og den mest kjente ruta er Via Lara. På ferie i Nissedal ligger det også til rette for flotte dager med familien på sykkelsetet.

Vinteropplevelser i Telemark

Fra en hytte i Nissedal er det heller ikke langt å kjøre til Gautefall, der du finner et av Telemarks største skisentre. Her kan hele familien boltre seg med 15 nedfarter, to stolheiser og mer. Skisenteret satser stort på barnevennlige opplevelser, så her kan hele familien være med. Du kan også ta turen til Vrådal Panorama Skisenter, som har 15 nedfarter og fem heiser. Også her finnes det gode forhold for hele familien – store som små. Her finner du også løyper for langrenn, på fjellet og i skogsterreng. På ferie i Nissedal befinner du deg nær noen av Norges flotteste alpinsentre!

Opplevelser og attraksjoner

Det finnes flere spennende opplevelser i Nissedal og områdene rundt: 

•    Bli med Norges minste kabelbåt, Fjoneferja, mellom Nissedal og Fjone. •    Ta med familien til Fyresdal Bygdemuseum•    I Nissedal arrangeres den veletablerte Treungenfestivalen på Sommersletta, som hvert år trekker flere tusen musikkglade mennesker.

Hytte i Nissedal

Når du ser etter din neste hytte i Norge, kan du enkelt bruke vår søkefunksjon til å navigere deg frem. Velg de kriteriene du ønsker og du vil få et resultat tilpasset deg og dine behov. 

NOVASOL formidler ferieboliger i hele Europa, og vi har fra husbåter og slott, til ferieleiligheter og enkle hytter på fjellet. Se vårt store utvalg her på våre nettsider og bestill din neste drømmeferie i dag.