Hytte i Kragerø

Lei en hytte i Kragerø og opplev fantastisk skjærgårdsidyll. Ved å leie din egen hytte finner du en annen ro og får frihet til å oppleve Kragerø på en helt spesiell måte. Hos oss kan du leie en hytte i Kragerø som ligger helt i vannkanten, eller tilbaketrukket og privat. Nyt koselige familiestunder og slapp av med familien på terrassen mens sommersolen henger lavt på himmelen.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Kragerø

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Kragerø

Loading...

Feriehus med peis i Kragerø

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Kragerø

Loading...

Ferie i Kragerø

En ferie i Kragerø blir akkurat så behagelig som du håper på når du bor i et av våre feriehus. Ta med hele familien ned til vannet, let etter krabber ved svabergene og inviter venner på grillfest i hagen. En ferie i Kragerø kan plutselig føre til spontane opplevelser og fordi nettene blir lengre og lysere blir kanskje også leggetiden mer fleksibel. Da får man mer tid til å være sammen som familie og skape gode minner. Terrassedøren skal bare åpnes, så har du hele Kragerø og skjærgården for dine føtter.

Opplevelser og attraksjoner i Kragerø

I tillegg til å være en idyllisk sommerdestinasjon, har Kragerø også mye å by på av opplevelser og attraksjoner året rundt. Hvis du liker å gå turer i vakre omgivelser vil du elske en tur til Jomfruland nasjonalpark. Her tilbys det også hesteridning, som kan være en morsom opplevelse for både store og små. Så kom deg opp på hesteryggen og opplev Jomfruland på en litt anderledes måte. Et annet alternativ til en flott tur er Kragerø Kyststi. En tur langs denne stien tar deg forbi rolige ferskvann, med flere avstikkere hvor du kan komme opp i høyden og nyte en flott utsikt. Kragerø har også flere sykkelstier hvor hele familien kan utforske området fra sykkelsetet. 

I Kragerø er sentrum en attraksjon i seg selv med sin sjarmerende trebebyggelse, koselige kafeer og kunstgallerier. Det er kanskje ikke så rart at flere av Edvard Munch sine mest kjente verk er malt i Kragerø. Ta en rolig rusletur i Kragerøs små gater, og la deg inspirere på samme måte som Munch.

Leie hytte i Kragerø med NOVASOL

Når du leier en hytte eller et feriehus i Kragerø har du et utmerket utgangspunkt til å oppleve alt hva det østlige kystnorge har å by på. Våre feriehus i Kragerø varierer i størrelse, prisklasse og stil, så her vil du finne alt fra moderne ferieleiligheter til tradisjonelle hytter. 

Om du ikke finner drømmehytten blant vårt utvalgt i Kragerø, kan du ta en titt på våre andre hytter i Telemark og i resten av Norge. Husk at vi også er den største formidler av feriehus i Europa.

Unike ferier og trygg utleie siden 1968I NOVASOL tror vi på at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige minner. Derfor er det viktig for oss at du opplever å være i trygge hender når du leier hytte eller feriehus med oss. Alle bestillinger inkluderer derfor en gratis trygghetspakke med avbestillingsmuligheter og «beste pris»-garanti. Med over 50 års erfaring innen utleie vet vi hvor viktig ferie, avslapning og nye opplevelser er. Har du spørsmål til leie av hytte eller feriehus kan du se vår FAQ, der har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar. 

Velkommen til å leie en hytte i Kragerø, vi gleder oss til å gi deg nye ferieminner!