Hytte i Vrådal

Den idylliske fjellbygden Vrådal ligger i hjertet av Telemark, kun tre timers kjøring fra Oslo og to timer fra Kristiansand og Arendal. Med et spektakulært og allsidig naturområde tilbyr Vrådal utallige muligheter for å gå turer i skog og mark, utforske fjelltopper og innsjøer, samt få et sjeldent innblikk i tradisjonell norsk kultur. Finn din hytte i Vrådal med NOVASOL og gled deg til en minnerik og aktiv ferie.

Ferienhaus Vradal

Populære feriehus i Vrådal

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Vrådal

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Vrådal

Loading...

Aktiviteter i Vrådal – Eventyr året rundt

Leier du en hytte i Vrådal, kan du velge og vrake mellom både vinter- og sommeraktiviteter. Våkn opp omringet av fantastiske naturomgivelser og unike opplevelser som kan utforskes hele året rundt.

Om vinteren forvandles Vrådal til et snødekket vinterparadis, hvor blant annet skisenteret Vrådal Panorama legger forholdene til rette for gode snøopplevelser på kjelke, langrenn, alpin eller snøbrett. Med kun få kilometer til Morgedal, kjent som den moderne skisportens vugge, har Vrådal gjort seg bemerket som en ypperlig skidestinasjon for både nybegynnere og mer erfarne skientusiaster.

Leier du en hytte i Vrådal på sommerstid kan du spille golf, sykle, eller gå turer i fjell som Hægefjell, Venelifjellet og Roholdsfjell. Du kan også nyte varme sommerdager ved å bade, padle, eller seile på innsjøene Nisser og Vråvatn. Det sistnevnte kan gjøres for eksempel med veteranbåten M/S Fram som tilbyr et hyggelig slusecruise gjennom trange sund og idyllisk øylandskap.

Hytter i Vrådal er spesielt godt egnet for barnefamilier som er glade i natur og friluftsliv. De kritthvite strendene ved Nisser er langrunne og oppfordrer til trygg barnelek. Straand Sommerland og Bø Sommarland ligger heller ikke langt unna og tilbyr en rekke spreke aktiviteter for de aller minste.

Vrådal har i tillegg et rikt dyreliv og et mangfold av bugnende fiskevann med gode muligheter for å fange fisk som blant annet røye, abbor og ørret. Om høsten fylles de frodige skogene med flotte farger, sopp og bær – som kan nytes til fots eller på sykkel.

Attraksjoner og kulturellt særpreg i Vrådal

De aller fleste som har leid hytter i Telemark har spesielt gledet seg over frodig landskap, historiske reisemål og rike mattradisjoner fra kyst til fjell. Siden Vrådal er sentralt plassert midt i Telemark er det gode muligheter til å utforske de mange kulturserverdighetene og attraksjonene som sør-øst Norge har å by på.

Ønsker du å oppleve og lære mer om norsk kulturarv, rosemaling og laftehus, kan vi anbefale et besøk til Kvitseid Bygdetun, et friluftsmuseum med bygninger fra så langt tilbake som 1500-tallet og en stenkirke fra år 1260. En annen nærliggende perle fra middelalderen er Heddal Stavkirke, som er Norges største stavkirke bygget i tre.

Med base i Vrådal har du også muligheten til å dra på dagsturer til andre spennende attraksjoner i nærliggende områder. Eksempelvis kan dere ta en tur langs Telemarkskanalen, som er vannveien fra Skien til Dalen. Dere kan besøke verdensarvbyen Rjukan, med Tungvannsmuseet og Krossobanen. En tur opp til Gaustatoppen, hvor du på en klarværsdag ser en sjettedal av Norges fastland, er også et godt alternativ til en spennende dagstur. Og helt til sist kommer vi jo ikke unna å nevne nordens største nasjonalpark Hardangervidda. Med andre ord er mulighetene for minnerike opplevelser mange når du leier en hytte i Vrådal.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Derfor inspiserer vi alle våre feriehus og hytter innen vi inkluderer de i vårt sortiment. Dette bidrar til å skape trygghet hos våre kunder. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss. 

Når du har bestemt deg for å leie en hytte i Vrådal, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider. 

Vi ønsker deg varmt velkommen til Vrådal og NOVASOL.