Feriehus og hytte i Arendal

Skal du på ferie til Arendal? Byen er en av perlene langs sørlandskysten, og byr på både spennende byliv, kultur og enestående naturopplevelser i skjærgården. Her kan du rusle forbi 300 år gamle trehus, kjøpe krabber ved havna, dra på båtturer ut til holmer og skjær eller lære masse nytt på Vitensenteret. Leier du et feriehus eller ei hytte i Arendal, er du alltid nærme flotte opplevelser på «det blide Sørland»!

Leie ei hytte i Arendal med NOVASOL til din neste ferie

Populære feriehus i Arendal

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Arendal

Loading...

Bli kjent med Arendal

Arendal ligger idyllisk til på sju gamle holmer på den norske sørlandskysten, og ble lenge kalt «Nordens Venezia», på grunn av de mange små sundene og broene over de forskjellige bydelene. Den dag i dag er Arendal et yndet feriemål på Sørlandet. En gang var byen Norges viktigste sjøfartsby, og tilknytningen til havet er fortsatt tydelig. Her finner du mange muligheter til å dra ut med båt og oppleve kystlivet fra båtripa – kanskje også med et fiskesnøre mellom hendene. På Tyholmen kan du rusle over brosteinsgater, forbi nydelige trehus fra 17-1800-tallet, og se tydelige spor av byens lange historie.

Populære hytter og feriehus i Arendal

Drømmer du om å leie ei hytte i Arendal, med utsikt til den flotte skjærgården og kanskje også med mulighet for båtleie? Eller vil du leie et feriehus i Arendal sentrum, nærme småbutikker og hyggelige kafeer?  Vi har flere flotte ferieboliger i området, som gjør det enkelt å oppfylle ønskene dine for en ferie i Arendal. Ta for eksempel en titt på fiskehusene våre i Arendal, hvis du har planer om å ta med deg fiskestang på ferien din – det er nemlig mange gode fiskemuligheter i nærheten. Har du lyst til å komme enda nærmere havet, kan du se på hyttene våre på vakre Tromøya utenfor Arendal, hvor du er nærme Raet Nasjonalpark og breddene av Skagerrak.

Reisetips til Arendal

Det er et hav av ting å gjøre i Arendal! Her er reisetipsene våre: 

  • Ta glassheisa til toppen av Fløyheia, og få en fantastisk panoramautsikt over Arendal by. 

  • Prøv stisykling i Tungvekteren, et nettverk av terrengsykkelstier litt utenfor sentrum.  

  • Besøk Vitensenteret Sørlandet Arendal, som byr på timevis med underholdning for både voksne og barn. 

  • Vil du ha italiensk stemning i ”Nordens Venezia”? Spis en deilig gelato fra butikken Sød og nyt den ved Pollen i Arendal havn. 

  • Besøk Raet nasjonalpark, Sørlandets marine nasjonalpark, og opplev den fantastiske naturen i området. Se den fra land eller til vanns, ved hjelp av en kajakk, båt eller på en svømmetur.