Lei hytte i Grimstad

Har du lyst til å dra på ferie til Grimstad? Sørlandsperla Grimstad er lik med sommer, sol og strand. Her er du garantert fantastiske ferieopplevelser, som absolutt hele reisefølget vil sette stor pris på. Skap gode ferieminner, og nyt lange sommerdager fylt med krabbefiske, bading og iskrem. Leier du ei hytte i Grimstad, ligger at til rette for flotte feriedager fylt med skjærgårdsidyll, båtliv og nye opplevelser.

Lei et feriehus eller ei hytte i Grimstad med NOVASOL

Bli kjent med Grimstad

Grimstad er en av de mest populære kystbyene på Sørlandet. Her kan du vandre gjennom trange og sjarmerende gater, mellom hvite hus og nyte lange feriedager i skjærgården. Grimstad omtales ofte som «Dikternes by», og byen har huset både Henrik Ibsen og Knut Hamsun. Men det er også kjent som en sykkelby, og har utallige flotte stier og ruter du kan legge ut på på en aktiv ferie. Leier du ei hytte i Grimstad med barn, kan du bli med Badebåden Østerøy eller Skonnerten Solrik ut på eventyr, eller dra ut i skjærgården i egen båt. Du finner med andre ord noe for enhver hvis du leier ei hytte eller et feriehus i Grimstad til din neste ferie.

Hytteutleie i Grimstad

Leter du etter hytteutleie i Grimstad? Det er få ting som er bedre enn å kunne nyte ferien fra et hjem borte fra hjemmet. Hos oss finner du flere flotte ferieleiligheter og feriehus i Grimstad til din ferie ved kysten. De ligger alle nærme vannet og du har også mulighet for å leie båt til en skikkelig skjærgårdsferie. Drømmer du om å prøve fiskelykka? Så kan du ta en titt på fiskehusene våre i Grimstad, hvor alt ligger til rette for en flott fangst. Uansett om du har lyst til å leie ei hytte i Grimstad til en miniferie eller en lengre tur, så finner du et sted hos oss.

Reisetips Grimstad

Har du lyst på flere tips til hva du kan gjøre i Grimstad? Leier du en ferieleilighet eller ei hytte i Grimstad, bør du få med deg noe av dette: 

  • Har du lyst til å lære mer om forfatterne som har gjort Grimstad til «Dikternes by», kan du besøke Ibsen-museet i byen.

  • Legg ut i treningsløypene til Grimstads mest kjente syklister – Thor Hushovd  og Dag Otto Lauritzen.

  • Få med familien til Raet nasjonalpark, et av Sørlandets mest populære friluftsområder. Her venter gode forhold for blant annet bading, fotturer, fiske, kajakkpadling og vindsurfing. 

  • På sommeren er det mye liv og røre i Grimstad. Her arrangeres det årlig flere spennende festivaler, som Skral festival og Den Lille Madfesten.