Feriehus og hytte i Vegårshei

En halvtimes kjøretur fra Risør finner du den lille kommunen Vegårshei. Her finner du mange flotte turmuligheter og badeplasser, samt Vegårshei ski- og aktivitetsssenter som legger opp til en flott hytteferie. Vegårshei byr også på gode jakt- og fiskemuligheter.

Ferienwohnung Vegarshei - Aust-Agder

Populære feriehus i Vegårshei

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Vegårshei

Loading...

Fritidsfisking i Vegårshei

Det er ikke kun det mange turmulighetene som tiltrekker besøkende til Vegårshei. Med sine mange fiskevann Vegårshei et yndet område for fritidsfiskere også. Her kan du se frem til å fiske i stille og naturskjønne omgivelser, mens du venter på at en ørret eller abbor biter på kroken. Spesielt attraktiv er innsjøen Vegår, som måler over 17 km2. Her kan du i tillegg til ørret finne aure, tryte, kanadisk beggerøye og krøkle. Innsjøen har også ål, men den er fredet. Fiskekort kan kjøpes hos Vegår grunneierlag, ved Esso Vegårshei eller ved Færsnes Gjestegård.

Aktiv vinterferie i Vegårshei

For den aktive familie er Vegårshei et utmerket sted å legge hytteferien til. Midt i Vegårshei finner du nemlig Vegårshei ski- og aktivitetssenter, som byr på alpinbakker, skileikbakker og akebakker, hoppbakke, skiløyper og anlegg for skiskyting. Løypenettet består av henholdvis 12 km, 8 km og 5 km løyper, hvor sistenevte er en lysløype. Med andre ord er aktivitetsmulighetene mange for både store og små her.

Aktiviteter og severdigheter i Vegårshei

Det er ikke kun om vinteren at Vegårshei aktivitetssenter tiltrekker seg besøkende. Om sommeren kan nemlig skientusiaster komme å teste rulleskiløypa når det skorter på snø. Aktivitetssenteret har også en egen badeplass, Vaskarplassen, som er ypperlig for barnefamilier. Her finner dere en liten sandstrand, store grøntområder, volleyballbane, lekeplass til de minste, brygge, gapahuk og en grill.

Men Vegårshei har også flere andre flotte badeplasser som kan utforskes i løpet av hytteferien. Ved Langøya kan ungene hoppe fra flytebrygga eller leke på fotballbanen. Høl, Pungen og Tangen er også gode alternativer til en aktiv dag ved vannet.

Det finnes mange turløyper i og rundt Vegårshei, og kommunen har selv laget forslag på 25 vandreturer i området. Turforslagene kan lastes ned på kommunens hjemmeside, og hvis man fullfører 15 av de 25 turene får man en premie. En morsom utfordring for hele familien!

Hytteleie i Vegårshei

Når du leier en hytte i Vegårshei med NOVASOL har du et godt utgangspunkt for morsomme aktiviteter i hele Aust-Agder. Dagsturer til både Risør og Kragerø kan by på fine opplevelser for både store og små, spesielt om sommeren hvor disse idylliske sommerbyene våkner fra vinterens dvale. Alle våre hytter i Vegårshei er av høy kvalitet og ligger tett på innsjøen Vegår hvor hele familien kan bade, fiske og leke. Noen av hyttene har egen brygge,  mens andre har innendørs basseng og sauna. Felles for de alle er de flotte uteområdene som legger til rette for sene sommerkvelder utendørs. Tilbring dagene ute på vannet, og nyt utsikten fra terrassen mens dagens fiskefangst steker på grillen. En hytteferie i Vegårshei byr på flotte naturopplevelser og morsomme aktiviteter utendørs for hele familien.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Derfor inspiserer vi alle våre feriehus og hytter innen vi inkluderer de i vårt sortiment. Dette bidrar til å skape trygghet hos våre kunder. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss. 

Når du har bestemt deg for å leie en feriebolig i Vegårshei, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider. 

Vi ønsker deg varmt velkommen til Vegårshei og NOVASOL.