Hytte og feriehus i Tvedestrand

Mellom Risør og Arendal ligger Tvedestrand, også kjent som «Bokbyen ved Skagerak». Tvedestrand er et vakkert øyrike og et sant sommerparadis. Tvedestrandskjærgården strekker seg fra Oksefjorden i sørvest til Gjeving i nordøst, og inkluderer også flere øyer. I Tvedestrand finnes alt du trenger til et vellykket opphold på Sørlandet. Her finnes restauranter, barer og butikker du kan besøke. Leier du en hytte eller feriehus her, har du i tillegg et stort utvalg aktiviteter og attraksjoner tilgjengelig!

NOVASOL formidler hytter og feriehus i idylliske Tvedestrand

Populære feriehus i Tvedestrand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Tvedestrand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Tvedestrand

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Tvedestrandskjærgården er idyll i ordets rette forstand. Her ligger forholdene til rette for sol, bad og båtliv. Fyll feriedagene med forfriskende bad i havet, fiskestang i hånden og oppdagelsesferder til øyene. Sandøya er et eksempel på en øy det virkelig er verdt å besøke. Den idylliske, så godt som bilfrie, øya passer godt som en dagsutflukt fra hytta. Ta med badetøy og legg inn noen svømmeturer i løpet av dagen. Stopp innom de hyggelige kafeene, galleriene og butikkene underveis. For å komme deg til Sandøya, kan du ta rutebåten fra Tvedestrand. 

Mange prøver fiskelykken i en hytte i Aust-Agder. Flere av våre ferieboliger i dette området er tilrettelagt for deg som ønsker å fiske, og i disse finner du sløyebenk og fryseplass. Flere av våre fiskehus i Norge har dessuten båt inkludert eller til leie.

På dager da solen skinner kan du ta med familien til Tjenna Badepark, som ligger rett ved bykjernen. Her kan små og store boltre seg på sandstranden og på flyteelementene i vannet. I tillegg er det gratis utlån av kano, kajakk og SUP-brett. 

Tvedestrand har en av landets aller beste golfbaner, og dette kan den golfinteresserte dra nytte av på ferien. Ta turen til Nes Verk golfpark dersom du vil slå noen runder!

Attraksjoner og severdigheter

Ta turen til Næs Jernverksmuseum, som gir et godt bilde av hvordan jern og stål har blitt produsert gjennom tidene. Verket var i drift fra 1665 frem til 1959, og den lange driftstiden har gjort det mulig å gi et unikt innblikk i fortiden. 

Raet nasjonalpark ble opprettet i 2016 og er et godt eksempel på den typiske kystnaturen ved Skagerak. Området er populært, og egner seg godt for vindsurfing, kajakk – og kanopadling, fotturer, fiske og bading. I parken finnes det dessuten fire fredede fyr.

Er du glad i gamle bøker? Tvedestrand er et skattekammer av bokbutikker og antikvariater. Og dette kommer ikke bare de voksne til gode - byen har faktisk en bokantikvariat for barna. Her finnes det med andre ord noe for alle lesehester. Bokbyen ved Skagerak arrangerer ulike festivaler gjennom sommer, blant annet Barnas Bokbysommer, Kystkulturuka, Litteraturfestivalen Bokstavelig Talt og mye mer.

Hytte og ferieleilighet i Tvedestrand

NOVASOL formidler hytter over hele Aust-Agder. Velg mellom et stort utvalg ferieboliger av ulik standard, fra mer luksuriøse boliger til helt enkle hytter. Du kan legge inn kriterier som er viktig for din hytteferie i vår søkefunksjon. Slik får du raskt opp de hyttene som passer dine behov, og du kan enkelt bestille din neste hytte i Norge.