Hytte i Hillestad

Velkommen til Aust-Agders sjarmerende bakhage. Kun 1,5 time kjøretur fra Kristiansand finner du Hillestad, som med god grunn vokser i popularitet blant hytteturister. Hillestad er en allsidig destinasjon som passer like godt til barnefamilier som til jaktlag. Her finner du fantastisk natur og gode fiskeforhold. Når du leier en hytte i Hillestad er du garantert flotte turopplevelser og hyttekos året rundt.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Hillestad

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hillestad

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hillestad

Loading...

Hillestad for hele familien

En hytteferie i Hillestad byr på en rekke spennende og morsomme aktiviteter som sprer glede både blant de aller minste og største. Barna vil eksempelvis elske en stranddag ved Tveitvatnet hvor de kan lære å ta sine første svømmetak, bygge skihopp like utenfor hyttedøra om vinteren, og spise en velfortjent kvikk lunsj på toppen av Lindeknuten.

Mens ungene kan kose seg med utendørs lek og moro, byr Hillestad på spennende aktiviteter også for mor og far. Hillestad er en utmerket destinasjon hvis man vil prøve fiskelykken, så her kan far (eller mor) håve inn nok fisk til en nydelig festmiddag på terrassen. Sørg for å ha fiskekort i orden før du kaster ut snøret. Fiskekort kan kjøpes ved Hillestad Galleri.

Utenom å selge fiskekort, kan Hillestad Galleri også friste med kunstutstillinger og utsalg av ekte norsk håndtverk, deriblant ettertraktede Hillestad-smykker. Galleriet er en populær attraksjon i området, og kombinert med en tur til kafeen og lekeparken utenfor er dette en morsom aktivitet for hele familien.

En annen spennende og uforglemmelig opplevelse for både store og små er en tur opp til Rjukanfossen. Turen går langs Tovdalselva, og deler av turen opp til fossen kan være litt bratt men fortsatt overkommelig for de fleste. Når elva er stor er fossen et fantastisk skue, og med sine 45 meter blir Rjukanfossen betegnet som Aust-Agders høyeste vannfall.

Hillestad – aktiviteter året rundt

En av årsakene til at flere og flere får øyene opp for Hillestad er nettopp det at det er en utmerket hyttedestinasjon året rundt. Om vinteren finner du flere kilometer med oppkjørte langrennsløyper, og snøen ligger normalt fra jul helt til påske. Sommeren er mild og det finnes flere store vann i området som er godt egnet for bading og båtturer.

Om høsten byr Hillestadheia på gode norske råvarer i form av sopp og bær, som man kan grådig forsyne seg av – det gjelder bare å være først til mølla! Med andre ord, alt ligger til rette for at du får en uforglemmelig opplevelse når du drar på hytteferie i Hillestad, uansett årstid.

Leie hytte i Hillestad

Alle våre hytter i Hillestad har en god beliggenhet med kort avstand til Tveitvatnet, og turløyper rundt Hillestadheia. Hyttene er moderne, romslige og velutstyrte, og passer godt til både storfamilien og vennegjengen. Nesten alle hyttene har innendørs basseng eller sauna, samt store terrasser med panoramautsikt. Flere av hyttene har også en robåt tilgjengelig, som kan fritt brukes under oppholdet.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Derfor inspiserer vi alle våre feriehus og hytter innen vi inkluderer de i vårt sortiment. Dette bidrar til å skape trygghet hos våre kunder. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss. 

Når du har bestemt deg for å leie en hytte i Hillestad, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider. 

Vi ønsker deg varmt velkommen til Hillestad og NOVASOL.