Hytter og overnatting i Fusa

Omringet av vakker natur og pittoresk norskt fjordlandskap er Fusa en ekte norsk vestlandsperle. Her finner du utallige muligheter for fotturer, fisking, båtliv og bading.

Ferienhaus Fusa - Hordaland

Populære feriehus i Fusa

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Fusa

Loading...

Aktiviteter i Fusa

Fusa og omegn har et vitalt og aktivt friluftsliv, og med sin belliggenhet i det frodige og vakre fjordlandsskapet i Midthordaland, har området mange spennende aktiviteter å by på for tilreisende.

På varme sommerdager kan Fusaneset, eller Peraneset som det kalles på folkemunn, friste med flotte svaberg, en liten strandfjære, og friskt badevann. La ungene hoppe fra stupebrettet eller spille fotball på gressletten, mens dere voksne tar en forfriskende dukkert i Fusasjorden. Området har også en gapahuk, bålplass og toalettfasiliteter.

Om vinteren er Bygdastølen et populært turområdet for både lokale og tilreisende. Her finner dere peparerte skiløyper, hvor majoriteten er lyssatt slik at man kan stå på ski også etter at solen har gått ned. Bygdastølen er for øvrig beriket med mye sol, og er derfor et deilig sted å være uansett årstid. Ved skianlegget står det en lavvo som er et hyggelig sted å spise sin nistemat, og det er også et eget område tilrettelagt for skilek like i nærheten.

Toppturer i Fusa

Fotturentusiaster vil også trives godt på en hytteferie i Fusa, da det finnet utallige turmuligheter i området. Eksempelvis er turen fra Fusatun til Fusafjellet en populær rute av middels vanskelighetsgrad. Turen er på knappe 6 km, og belønnes med et flott utsikt fra Storahorga som er det høyeste punktet på Fusafjellet (665moh). Underveis kan du nyte utsikten over Fusafjorden, Bjørnafjorden, Os i vest og Foglefonna i øst. For en litt lengere topptur til Fusafjellet kan dere ta ruten fra Strandvik til Fusafjellet, som også er en middels krevende tur på knappe 7 km.

Et enklere turalternativ er Opsalmarka rundt eller tur opp til Horgaberget. Turene er på henholdsvis 4,4 km og 3,2 km og begge er gode alternativer for barnefamilier som skal gå med barnevogn.

Hytteleie i Fusa

Når du leier en hytte i Fusa med NOVASOL har du både fjell og fjord rett utenfor hyttedøra, med alle morsomme aktiviteter som dette byr i umiddelbar nærhet. I tillegg til hytter i Fusa har vi et stort tilbud av feriehus og hytter i hele Hordaland, som blant annet er spesielt godt egnet for fiskeentusiaster.  

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Derfor inspiserer vi alle våre feriehus og hytter innen vi inkluderer de i vårt sortiment. Dette bidrar til å skape trygghet hos våre kunder. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss. 

Når du har bestemt deg for å leie en hytte i Fusa, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider. 

Vi ønsker deg varmt velkommen til Fusa og NOVASOL.