Hytte i Voss

I hjertet av Hordaland ligger nydelige Voss, kjent som Norges ekstremsporthovedstad, men du trenger ikke være ekstremsportutøver for å legge ferien hit. Voss er et snøsikkert område på vinterstid. Med alpinsentre og langrennsanlegg i verdensklasse, er Voss et vinterparadis for alle fra nybegynnere til profesjonelle utøvere. Når du leier en hytte i Voss blir du møtt av snødekte fjelltopper, dype daler, fosser og innsjøer, og denne vestlandsperlen har helt klart det som trengs for fine naturopplevelser hele året.

Ønsker du å prøve noen lokale retter under din ferie i Voss, har området mattradisjoner som går langt tilbake i tid. Her kan du blant annet spise pinnekjøtt, smalahove og rømmegrøt. Når du leier en hytte i Voss har du dessuten friheten til å tilberede mat «hjemme», slik at du kan spise akkurat det du har lyst på når som helst.

Stugor vid bergen i Voss, Hordaland

Populære feriehus i Voss

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Voss

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Voss

Loading...

Aktiviteter og kultur i Voss

Det er ingen grunn til å sitte stille på en hytteferie i Voss. Ekstremsportveko i Voss er en årlig sports- og musikkfestival, og et av verdens største og mest suksessfulle arrangementer av sitt slag. Siden oppstarten av Ekstremsportveko i 1997 har folk utfordret seg selv, elementene og naturkreftene i sportsgrener som rafting, skateboarding, fallskjermhopping, paragliding, hanggliding, klatring, cliff diving og mye mer. Her konkurreres det i utallige grener, og kunnskap deles på tvers av sportsarenaene. Gjennom årene har også musikkscenen under arrangementet blitt en viktig del av den totale festivalopplevelsen hvor store nasjonale så vel som internasjonale artister inntar scenen for å føle på adrenalinrushet.

Vinterparadiset byr også på opplevelser utenfor vintersesongen. Prøv innendørs fallskjermhopping hos VossVind og kjenn på følelsen av å sveve i fritt fall. Vindtunellen er den første av sitt slag i Norge, og simulerer følelsen av å hoppe i fallskjerm. En luftig opplevelse utenom det vanlige, åpent hele året for alle fra 5 år og oppover.

Naturopplevelser i Voss

Som del av Verdensarven Vestnorsk fjordlandskap tilbyr Voss en rekke spektakulære naturopplevelser som fossefall, innsjøer, elver, majestestiske fjell og fantastisk utsikt. I gangavstand fra sentrum ligger det spektakulære Bordalsgjelet. Her følger du en tilrettelagt sti gjennom dalen som tar deg til jettegrytene og gjelet som har blitt til gjennom årtuseners formasjon av isen og elva. Stalheimskleiva er en Nord-Europs bratteste veier og ble bygd i peroden 1842-1846. Strekningen består av tretten hårnålssvinger hvor det på toppen åpner seg en overveldende utsikt mot Nærøydalen.

Hytte i Voss med NOVASOL

Når du leier en hytte i Voss har du et perfekt utgangspunkt til å utforske alle attraksjoner i Hordaland, og kan se frem til innholdsrike dager i flotte naturomgivelser. I NOVASOL har vi et bredt utvalg av feriehus og hytter i Voss i forskjellige prisklasser og størrelser. Enten du reiser med kjæresten eller hele storfamilien, så har vi hytten som passer for anledningen. Hyttene vi tilbyr holder høy standard, er godt utstyrte og mange av de er også dyrevennlige slik at du kan ta med deg familiens firbente medlem på hytteferien. 

Om du ikke finner drømmehytten blant vårt utvalg i Voss, kan du ta en titt på våre andre hytter i Hordaland og i resten av Norge. Husk at vi også er den største formidler av feriehus i Europa.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss.

Når du har bestemt deg for å leie en hytte i Voss, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Voss og NOVASOL.