Feriehus og hytte i Lindås

Tilbring din neste ferie i Hordaland i Lindås, og bo nær fjord og fjell. I tillegg til flott natur, kan området tilby flere spennende museer, informasjonssentre og turmuligheter. Bo i en hytte rett ved fjorden og fyll dagene med bading, fiske eller gåturer langs vannet. Den største delen av Lindås ligger på Lindåshalvøya i Nordhordland. Kommunens kjerne er tettstedet Knarvik, der du finner alt du trenger til ferien.

Fjord vid Eikemo i Lindås

Populære feriehus i Lindås

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lindås

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

En hytte i Hordaland byr på et stort utvalg av aktiviteter. Lindås’ beliggenhet ved fjorden inviterer til fiske, bading, kajakkpadling og andre vannaktiviteter. Kystkulturen i Nordhordland har dype røtter, og på ferie i Lindås kan du ikke unngå å få en smak på hvordan livet langs kysten har utviklet seg gjennom tidene. Her har fiske og sjøfart vært viktig i mange generasjoner, og naust, sjøboder og kaier minner oss i dag på de viktige tradisjonene. 

Lyngheisenteret på Lygra er et informasjonssenter der du kan lære mer om kystlandskapet. Lyngheiene som har preget kystlandskapet i mange tusen år er i ferd med å forsvinne, og senteret har som mål å bevare dette kulturlandskapet for fremtidige generasjoner. Her beiter en flokk med villsau året rundt, og i senterets kafe kan du smake ulike retter  tilberedt med det smakfulle kjøttet. 

Søker du en aktiv ferieopplevelse i Hordaland, finnes det mange muligheter. I Meland kan du slå ett slag golf på en av Norges fineste og mest utfordrende golfbaner. Her har selveste Bill Clinton spilt!

Attraksjoner og severdigheter

Kongshøyen på Seim, eller Håkonshaugen. I følge sagnet skal det være her Håkon I den gode Adalsteinsfostres ble gravlagt. Stedet ble i 1961 åpnet som et historisk minnesmerke, selv om det aldri har blitt funnet levninger etter kongen eller sverdet hans, Kvernbit. På Seim ligger også Strilamuseet, der du kan lære mer om lokalhistorie gjennom over 5000 gjenstander. 

Fra en hytte i Lindås kan du enkelt ta deg til Bergen og byens mange attraksjoner. Vandre rundt i den hyggelige byen som føles overraskende liten, og opplev noen av landets mest populære attraksjoner, som Bryggen, Fisketorget og Fløibanen. Her finnes det gode shoppingmuligheter og utallige restauranter, kafeer og barer. Bergen har noe for alle og passer utmerket som en dagstur fra hytta.

Hytte i Lindås

Når du bestiller hytte i Norge hos NOVASOL kan du velge mellom et stort utvalg ferieboliger spredd over hele landet. Våre hytter i Hordaland ligger i vakre naturomgivelser og ofte tett på fjorden. Blant våre ferieboliger i Hordaland har vi et stort utvalg av fiskehus, perfekt for deg som ønsker en fiskeferie. I disse er det tilrettelagt i form av fryser, sløyeplass og ofte er båt inkludert eller til leie.