Hytte i Austevoll

Finn ditt lille ferieparadis i Austevoll. Øykommunen Austevoll består av 667 øyer, holmer og skjær, beliggende vest i Hordaland. Fra en hytte her kan du velge mellom en rekke spennende aktiviteter, som inkluderer fiske, fotturer og mye, mye mer. Se våre hytter i Austevoll og bestill din neste ferie i dag.

Stugor i Austevoll vid havet

Populære feriehus i Austevoll

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Austevoll

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Austevoll

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

I Austevoll kan du fylle dagene med mange ulike aktiviteter, dersom du ønsker det. Beliggenheten ved havet gjør dette til en veldig attraktiv destinasjon for fiskere. Fisk fra land, eller prøv havfiske fra båt. Flere av våre hytter har båt inkludert eller til leie. Pakker du med tursko på ferien, kan du benytte deg av de gode turforholdene i Austevoll. Gå langs den kjente Nordsjøløypa i vakre omgivelser,  fra Kvalvåg til Våge. Ta på godt skotøy og hold utkikk etter ørn, hubro og albatross. Det er heller ikke umulig du treffer på en villsau eller to i løpet av turen. 

Austevoll er perfekt for deg som vil kombinere en aktiv ferie med avslapning. Føl deg som hjemme i ferieboligen, og benytt deg av husets fasiliteter, som badstue, basseng eller boblebad. Øykommunen har over 300 kilometer med strandlinje, perfekt for et avkjølende bad på varme sommerdager. Barna kan fiske krabber fra brygga, mens de voksne nyter en kopp kaffe i solveggen.

Attraksjoner og severdigheter

Leier du en hytte i Hordaland, kan du se frem til mange spennende attraksjoner. I Austevoll er det mange hyggelige tettsteder og havner du kan besøke under oppholdet. Øyriket har en lang og interessant historie, blant annet fra andre verdenskrig. Flere av tettstedene har butikker, kafeer og restauranter det er verdt å besøke. Spis for eksempel lunsj eller middag på Gjestgiveriet i Bekkjarvik, i en ærverdig bygning fra 1600-tallet. 

Du kommer deg enkelt inn til Bergen med ferge, en tur som tar rundt en time. I Bergen kan du besøke Akvariet, Bryggen, Fisketorget, og mange andre spennende attraksjoner. Ta Fløibanen opp til toppen av Fløyen og nyt utsikten over byen og fjordene rundt. Bergen byr i tillegg på shopping, gode restauranter, kafeer og barer. 

På ferie i Austevoll vil du se, og kanskje også smake på, villsauen som lever her. Til tross for navnet er ikke sauen vill, men en del av jordbruket i kommunen, og denne sauetypen har levd langs Norges kystlinje i mer enn 1000 år.

Hytte i Austevoll

En ferie i Austevoll byr på opplevelser ved, i og på vannet, samt et stort utvalg av aktiviteter for hele familien. Bli kjent med den vestlandske kystkulturen 

Vi har hytter i hele Norge – ved hav, fjord, fjell og skog. Finn din neste feriebolig i Norge ved hjelp av vår søkefunksjon. Legg inn de kriteriene som er viktig for akkurat din ferie og finn ditt drømmehus i Europa.