Hytter i Norheimsund

Norheimsund ligger i Kvam kommune, nydelig plassert på nordsiden av Hardangerfjorden. Velger du å leie en hytte i Norheimsund neste gang du skal på norgesferie, kan du se frem til gode opplevelser her og i nærområdet. Norheimsund er for deg som setter pris på en ferie i vakre naturomgivelser. Beliggenheten ved fjorden er helt fantastisk, og du befinner deg i en region full av spektakulære opplevelser. NOVASOL har mange hytter til leie i Hardanger, og du finner garantert en feriebolig som passer dine ferieønsker.

Hytte Norheimsund

Populære feriehus i Norheimsund

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Norheimsund

Loading...

Severdigheter og naturomgivelser

På ferie i Norheimsund vil du ikke gå glipp av den mektige Steinsdalsfossen. Dette er én av Norges mest kjente og besøkte fosser, og et naturlig stoppested for mange som kjører nasjonal turistveg Hardanger. Fossen har et fall på 50 meter, og her er det faktisk mulig å gå bak fossen. Fossen ligger kun en liten gåtur fra parkeringsplassen, så opplevelsen er tilgjengelig for de fleste. Dette er en fin aktivitet for hele familien, og du kommer virkelig tett på kreftene som bor i fossen.

Norheimsund med barn

Gå ikke glipp av et besøk til Hardanger Fartøyvernsenter. Her kan barna blant annet spikke sin egen lekebåt, som de etterpå kan sjøsette. Her er det bare fantasien som setter grenser for hvordan fartøyet skal se ut. En annen morsom opplevelse de minste nok vil sette pris på, er taulaging. Tenk å få lage sitt eget hoppetau, eller gave til bestefar. Ved Hardanger Fartøyvernsenter er det også mulig å leie robåt, slik at hele familien kan tilbringe noen timer på fjorden. 

Leier du hytte i Norheimsund i sommerferien, kan du tilbringe dagene på flere fine badeplasser. Du finner blant annet en fin sandstrand midt i sentrum. Denne er godt egnet for barn og du har de fleste fasiliteter rett i nærheten.

Aktiviteter og opplevelser

Fra en hytte i Norheimsund er det ikke lang vei til flott natur. Her ligger det til rette for aktive feriedager som passer hele familien. 

Kjører du i rundt 10 minutter kommer du til Kvamskogen, et fjellplatå med høyeste punkt på 1336 moh. Området er spesielt populært på vinterstid, og det med god grunn. Kvamskogen er et skikkelig skieldorado, og her er det tilrettelagt for både alpint og langrenn. Men det er også verdt å ta turen hit på sommeren. Fjellområdet har mange fine turstier, som passer for alle. 

Mange som leier feriehus i Hordaland ønsker å prøve fiskelykken. I vårt sortiment har vi ferieboliger som er spesielt egnet for fiskeren. Ved en stor del av disse er båt inkludert i leien, eller til leie rett i nærheten. Flere steder er det også mulig å ta med egen båt. 

Velger du NOVASOLs hytteutleie i Norheimsund, har du et godt utgangspunkt for fine fiskeopplevelser i Hardangerfjorden. Fjorden er den neste lengste i Norge etter Sognefjorden, og byr på varierte fiskemuligheter nesten hele året rundt. Hardangerfjorden går hele veien fra Atlanterhavet og opp til Hardangervidda, så her er det mange fiskearter å få på kroken. Merk at det i visse perioder er restriksjoner på fisket, noe det er svært viktig å undersøke på forhånd.

NOVASOLs hytter i Norheimsund

Velkommen til vår hytteutleie i Norheimsund. Fyll feriedagene med turer i vakre naturomgivelser, med en fiskestang i hånden eller på feriehusets terrasse. Én av fordelene med en privat hytte er nettopp friheten til å gjøre akkurat det du vil. 

Finner du ikke feriehuset som passer dine behov i Norheimsund, kan du også ta en titt på andre ferieboliger i Norge.