Feriehus og hytte Askøy

Askøy er ei øy rett utenfor Bergen. Askøy er ei relativt flat øy og egner seg veldig godt til både lange og korte fotturer. Her finner du et variert og vakkert landskap som passer fint til dagsturer og opplevelsesturer for hele familien. Er du på jakt etter overnatting på Askøy har du mye å velge mellom hos oss. Enten du vil ha en stor og privatliggende hytte med fantastisk utsikt, eller vil leie ei liten og romantisk hytte.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Askøy

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Askøy

Loading...

Hytte på Askøy

Reiser du til Askøy passer det perfekt å leie en hytte hvor du kan nyte privatlivet og oppleve øya i ditt eget tempo. Leier du en hytte på Askøy er det også kort vei til storbyen Bergen. Her finner du alle mulige butikker, koselige kafeer og restauranter og spennende aktiviteter og opplevelser for hele familien.

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.