Feriehus og hytte i Ulvik

Leier du en hytte i Ulvik, kan du bo tett på høye fjell og idylliske fruktgårder. Smak på lokalproduserte drikkevarer laget av de fineste epler, utforsk de vakre naturområdene rundt Ulvik, bad i fjorden og lær om livet til en av Norges mest kjente diktere. En ferie i hytte i Hordaland byr på fantastiske opplevelser for alle.

Ferienhäuser Ulvik - Hordaland

Populære feriehus i Ulvik

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Ulvik

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Ulvik

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Ulvik snirkler seg rundt Hardangerfjordens nordøstlige armer Osafjorden og Ulvikfjorden, og legger til rette for flotte opplevelser ved og på fjorden. Noe av det du kan gjøre på ferie i Ulvik er fiske, kajakkpadling, bading og andre vannsporter. Det finnes mange flotte turmuligheter i området. Vandre gjennom et variert landskap, tett på fjord, fjell og frukthager. Du kan for eksempel ta turen opp til Kvasshovden. Turen starter ved Ulvik Fjord Hotel, tar rundt seks timer opp og ned, og byr på en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjordene.

Ulvik kommune strekker seg innover Hardangervidda. Nasjonalparken er et eldorado av opplevelser hele året, uansett om du vil gå fotturer i fjellterrenget, stå på ski eller fiske. En hytte i Ulvik gir deg et godt utgangspunkt for turer på Hardangervidda. Etter en dag fylt med nye inntrykk, er det godt å kunne trekke seg tilbake i private omgivelser. Kjøp lokale råvarer og tilbered et godt måltid, etterfulgt av kortspill og hygge foran peisen eller ute på terrassen.

Attraksjoner og severdigheter

Det sies at blomstringen i Hardanger er noe alle må oppleve en gang i livet. Legger du ferien til Hardangerregionen på våren, vil det være en opplevelse du aldri kommer til å glemme. Fruktbygda Ulvik er et av de aller beste stedene å oppleve blomstringen. Blomstringen foregår som regel i rundt fire uker i perioden mai-juni. Frister det med lokale smaker, kan Ulvik skilte med Norges eneste frukt – og siderrute, som går innom tre tradisjonelle fruktgårder.

Ulvik er hjemkommunen til den kjente lyrikeren Olav H.Hauge, og han tilbrakte hele sitt liv på Rossvoll, ikke langt fra sentrum. Her kan du få en omvisning i det som var hans hjem fra 1937 frem til han gikk bort i 1994. Ved Ulvikafjorden ligger også Olav H.Hauge-senteret, der du kan bli bedre kjent med hans liv og verk. Kattejakten gjennom utstillingene gjør dette til et underholdende besøk, også for barna.

Hytte i Ulvik

En hytte i Hordaland byr ofte på vakker natur og gode aktivitetsmuligheter. Ulvik i Hordaland er ikke noe unntak. I en hytte i Ulvik befinner du deg heller ikke langt unna Voss, Aurland og Eidfjord.  Voss er kjent for sitt utvalg av aktiviteter som virkelig får opp pulsen. Her finner du utmerkede skiforhold, i tillegg til mer ekstreme varianter som fallskjermhopp, paragliding og seilfly. 

Blant våre ferieboliger i Norge kan du velge mellom alt fra enkle hytter i fjellområdene til mer luksuriøse hytter ved hav og strand. Ved å bruke vår enkle søkefunksjon, kan du finne den ferieboligen som passer deg og dine feriebehov.