Feriehus og hytte i Midthordland

Midthordaland er et distrikt helt vest i Hordaland, og det er her vi finner Vestlandets hovedstad og Norges nest største by, nydelige Bergen. Leier du en hytte i Midthordaland kan du se frem til utallige opplevelser og attraksjoner i og rundt Bergen by. Øygruppene Austevoll og Øygarden er også en del av dette distriktet, og inviterer til fantastiske omgivelser helt ytterst i havgapet. Leier du en hytte i Hordaland har du med andre ord mange muligheter enten du vil se vill og vakker vestlandsnatur eller oppleve kultur og uteliv i Bergen.

Hytter i Midthordland

Populære feriehus i Midthordland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Midthordland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Midthordland

Loading...

Naturomgivelser i Midthordland

Lengst vest i regionen ligger Austevoll, Sund, Fjell og Øygarden, hvor det åpne havet er nærmeste nabo. Her er det en rekke store og små øyer som danner et paradis i havgapet. Litt lenger øst finner vi Bergen by, kjent som byen mellom de syv fjell. Disse fjellene blir hyppig besteget, og toppene på blant annet Lyderhorn og Løvstakken byr på nydelige utsikter.

Attraksjoner i Midthordaland

I Bergen står opplevelsene i kø for deg som leier en hytte på Vestlandet. Blant de mest kjente attraksjonene er Bryggen, som er listet som verdensarv av UNESCO. Like ved Bryggen finner vi Fisketorget som er blant de mest kjente markedene vi har i hele landet. En tur med Fløibanen opp til utkikkspunktet på Fløien er også svært populært, sammen med Ulriken hvor du kan bli med taubanen hele veien til topps 643 meter over havet. Akvariet i Bergen har lenge vært det største av sitt slag i Norge og er en morsom attraksjon for hele familien.