Hytte i Samnanger

En ferie i Samnanger byr på opplevelser for alle. Her kan du fylle tiden et stort antall aktiviteter, eller bare ta det helt med ro i hyttas hyggelige og private omgivelser. På vinteren kan du blant annet teste skiene i preparerte løyper på fjellet eller ved Eikedalen Skianlegg. Mulighetene er mange med en hytte i Samnanger som utgangspunkt.

Lei hytte eller ferieleilighet i Samnanger nær Bergen

Populære feriehus i Samnanger

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Samnanger

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Samnanger

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Samnanger ligger vakkert til ved Samnangerfjorden. Området legger til rette for naturopplevelser både på land og til vanns. Lei kano og tilbring dagen i idylliske omgivelser på fjorden.

Planlegger du en ferie i Samnanger på vinterstid, kan du ta med eller leie ski og ta turen til Eikedalen Skisenter. Dette er det største skianlegget i Bergensområdet. Med over 13 løyper er vi sikre på at det finnes noe for alle aldergrupper og ferdighetsnivåer her. Skisenteret ligger ved inngangen til Kvamskogen, et fjellplatå og  et eldorado for skientusiaster. Her har du blant annet muligheten til å gå langtur til Tveitakvitingen på 1299 moh. 

Fiske er en drøm i Samnanger! På fjorden kan du få mange ulike typer saltvannsfisk på kroken, som torsk, hyse og sei. Kanskje blir det du som fanger kveldens middag? I Tysseelva kan du få laks på kroken. Husk alltid å sjekke hvilke regler som gjelder der du ønsker å fiske. 

I tillegg kan Samnanger tilby flotte turstier i fantastisk natur. Knyt på deg turskoene og legg ut på en av de merkede løypene som holder internasjonal standard. På varme sommerdager kan det være godt med et avkjølende bad i fjorden. I Samnanger finnes det flere tilrettelagte badeplasser, som for eksempel Forøya, Ospevika og Flesjane.

Attraksjoner og severdigheter

Samnanger grenser til Bergen i vest. Når du leier hytte i Hordaland er en dagstur til Bergen et fint innslag. Her kan du se noen av Norges aller mest besøkte attraksjoner, som Bryggen, Fisketorget og Fløyen. I tillegg til kjente severdigheter, kan Bergen tilby et stort utvalg av restauranter, kafeer, barer og butikker. 

Det finnes også flere severdigheter i Samnanger, som for eksempel Ytre Tysse tusenårspark, Fossenbratte og krigsminneparken.

Hytte i Samnanger

Mange av våre hytter i Norge ligger tett på vakker natur, og du kan ha fjell, fjord, hav og skog som nærmeste nabo. Du velger selv om du vil bo utenfor allfarvei eller tett på mer tettbygde strøk. Det fine med en privat feriebolig er muligheten til å feriere akkurat slik du ønsker. Når du gjør et søk på våre nettsider, kan du enkelt legge inn de kriteriene du ønsker. Slik finner du forhåpentligvis din neste feriebolig i Europa hos NOVASOL.